LG predstavilo niekoľko zaujímavých noviniek.

Domáca zábava

Z oblasti čiernej elektroniky bola predstavená nová séria televízorov 4K OLED s uhlopriečkou 55, 65 a 77 palcov. Zakrivená obrazovka s perfektným zobrazením všetkých farieb vrátane čiernej navyše ponúka aj nekonečný kontrast.

Predstavil sa aj nový rad televízorov ULTRA HD, ktorý disponuje okrem iného ColorPrime s významnou farebnou hĺbkou a ako živým obrazom.

Audio systém Music Flow, ktorého najnovšie modely boli predstavené na tohtoročnom ročníku veľtrhu CES, ponúkne sound bary a reproduktory s možnosťou Wi-Fi prepojenia.

Predstavený bol aj zakrivený 34″ ultra široký displej s Quad HD rozlíšením (3440 x 1440).

 

Múdra domácnosť

V rámci domácich spotrebičov na InnoFeste boli k dispozícii ekologické práčky s funkciou TurboWash™ a technológiou 6 Motion Direct Drive. Vďaka týmto inováciám je pranie rýchlejšie a efektívnejšie. 03 LG Introducing its new collection of home appliances at LG InnoFest Europe held in Lisbon

Revolučnou novinkou v starostlivosti o oblečenie je LG Styler. Jedná sa o produkt pre zaistenie sviežosti u oblečenia, ktorého údržba nie je ľahká. Citlivé saká či nohavice sa tak nemusia krčiť v skrini a ich vyčistenie je možné v pohodlí domova.

Nové chladničky s invertným lineárnym kompresorom sú vysoko spoľahlivé, odolné a zároveň menej hlučné. Chladničky s funkciou Door-in-Door™ umožňujú rýchly prístup k potravinám, vďaka ktorému sa významne znižujú tepelné straty.

Ďalšou novinkou pre domácnosť sú vysávače radu CordZero™, vďaka ktorým bude vysávanie rýchle a takmer bezprácne. Medzi ich nové technológie patrí Smart Inverter Motor™ a PowerPack ™.

 

LG InnoFest, na ktorom boli predstavené novinky z portfólia spoločnosti LG regionálnym partnerom, sa konalo 22. a 23. januára v portugalskom Lisabone. V nasledujúcich týždňoch a mesiacoch sa potom uskutočnia doplňujúce akcie v krajinách Stredného Východu, Afriky, Európy, Severnej Ameriky, ďalej v Malajzii a Číne.

Pre viac informácií navštívte http://www.lge.sk.