ADATA vám umožní pohľad na inovatívne produkty počas CES 2015

Spoločnosť ADATA Technology, popredný výrobca vysoko výkonných pamäťových modulov DRAM a produktov založených na čipoch NAND Flash, ukáže svoj kompletný rad inovatívnych spotrebných produktov pre rok 2015 na medzinárodnom veľtrhu Consumer Electronics Show (CES) v Las Vegas, ktorý sa uskutoční od 6. do 9. januára 2015. Prezentácia ADATA bude zahŕňať najrýchlejšie DDR4 pamäte na svete, celý rad solid-state diskov (SSD), externé úložisko na USB 3.1 a USB flash disky typu C. ADATA týmto srdečne pozýva všetkých návštevníkov CES 2015, aby sa prišli pozrieť do Piazza Suite vo Venetian Hotel a na vlastné oči tak mohli vidieť najnovšie inovácie v počítačových pamätiach a technológie ukladania dát.

V centre pozornosti budú najrýchlejšie pamäte DDR4 na svete, USB 3.1 a LED svetlá

Na veľtrhu CES 2015 tak môžu hráči a overclockeri uvidieť ultra-výkonné DDR4 pamäťové moduly ADATA XPG Z1, s najvyššou rýchlosťou na svete až 3465 MHz! Svojím žiarivým zlatým tvarom pretekárskej plutvy budú určite lákadlom pre oka každého hráča. ADATA tiež predvedie 32GB (8GB×4) – veľkú kapacitu 3200MHz XPG Z1 DDR4. V súčasnosti je ADATA jediným hráčom, ktorý vie zabezpečiť stály prísun a odpovedať tak tak na obrovský dopyt trhu po vysokokapacitných vysokorýchlostných pamätiach.

Okrem celého radu úložísk SSD ukáže ADATA tiež rôzne priemyselné storage, vrátane PCIe a 2,5-palcových SSD s funkciou Power Loss Protection (PLP), ktorá pomáha chrániť pred stratou dát v prípade výpadku napájania alebo pri abnormálnom vypnutí.

Pozrieť sa môžete aj na externé úložisko s ultravysokorýchlostným prenosom dát najnovšieho štandardu USB 3.1 a prenosné OTG flash disky typu C, s prenosovou rýchlosťou dosahujúcou až do 10GB/s, ktoré poskytujú rýchlejší, pohodlnejší a bezpečnejší prenos dát. Zaujímavosťou budú určite aj najnovšie USB flash disky, ktoré využívajú Bluetooth párovanie s mobilným telefónom na ochranu na úrovni používateľov. Chýbať samozrejme nebudú ani produkty pre osobné zálohovanie s využitím cloudu s dvojnásobným zabezpečením dát a s prístupom k dátam kedykoľvek a odkiaľkoľvek.

ADATA s hrdosťou predstaví aj štýlovú stolnú lampu „Tulip“ a najnovšiu bezdrôtovo diaľkovo ovládanú žiarovku AURA RGB, ktorú môžete upraviť na viac ako 16 miliónov farieb. Naraz môžete ľahko ovládať až 64 AURA RGB žiaroviek pomocou bezplatnej aplikácie ADATA cez Bluetooth a smartphone.

ADATA Vás srdečne pozýva vyskúšať si plnú škálu najvyspelejších dátových úložísk, pamätí pre počítače a moderné LED osvetlenie.

 

Výstava: CES 2015 – Las Vegas, od 6. do 9. januára 2014

Showroom: Venetian Hotel ─ Piazza Suite