Ideálne líčenie na leto – Annabelle Minerals Brow Like Wow

Perfektné líčenie aj v lete? Žiadny problém. Spoľahnite sa na multifunkčnú paletku zapečených tieňov Brow Like Wow od Annabelle Minerals, ktorá obsahuje kombináciu troch vzájomne ladiacich farieb, a vy s ňou tak jednoducho a rýchlo dokážete vytvoriť bežné denné líčenie, ktoré vydrží aj na pláži.

Prvý dojem môžeme urobiť len raz a je to práve náš pohľad, ktorý pri ňom hrá hlavnú úlohu. Tak prečo nebyť za všetkých okolností perfektný, letné aktivity nevynímajúc? Vďaka kombinácii farieb, ktoré spolu vzájomne ladia to bude jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. S Brow Like Wow môžete totiž celkom jednoducho vytvoriť nielen svieži denný mejkap, ale aj elegantný look či zvodné večerné líčenie.

Príjemné zamatové tiene sa dobre nanášajú, a zároveň majú zloženie prospešné pre vašu pokožku. Obsahujú totiž prírodné oleje, ktoré sa postarajú o to, aby líčenie bolo odolné a tiež vitamín E, ktorý pleť na jednej strane chráni a na strane druhej jej navracia pružnosť, teda spomaľuje proces starnutia.

 Paletka BROW LIKE WOW obsahuje tieto líčidlá:●      Iskrivé bielo-béžové tiene, ktoré majú za úlohu rozjasniť nadočnicové oblúky.●      Chladné šedo-hnedé tiene určené na jemné zvýraznenie obočia.●      Intenzívne teplé hnedé tiene, ktoré sa hodia na maximálne zvýraznenie obočia a sú odporúčané skôr osobám s tmavšou pleťou a tmavými vlasmi.

Ako sa paletka BROW LIKE WOW od Annabelle Minerals používa?1. Vyberte si jeden z hnedých odtieňov na úpravu obočia alebo si namiešajte odtieň podľa vlastných predstáv.2. Šikmým štetcom na očné linky zvýraznite obočie.3. Pomocou svetlého tieňa a štetce na roztieranie rozjasnite nadočnicové oblúky. 

Náš tip: Na perfektné letné líčenie použite okrem paletky Brow Like Wow aj minerálny mejkap od Annabelle Minerals, ktorý prepožičia vašej pleti bezchybný vzhľad a vydrží celý deň. 

Cena paletky Brow like wow: 14,90 €