Netradičné spojenie tradičných slovenských chutí!

Výborný a zároveň rýchly obed či večera! Kto by ich nepoznal? Milované Halušky Dr. Oetker z jemného zemiakového cesta teraz prichádzajú s vylepšenou receptúrou. Vychutnajte si ich naplno tradične – s bryndzou, osmaženou slaninkou, tvarohom, kyslou smotanou, kyslou kapustou či opečenou klobáskou, alebo netradične, na sladko. Fantázii sa medze nekladú!

Nová vylepšená receptúra!

Vychutnajte si teraz obľúbené Halušky Dr. Oetker s vylepšenou receptúrou a trochu inak. Príprava tejto tradičnej pochúťky je taká jednoduchá a výsledok taký lahodný!Vďaka svojej novej a jedinečnej receptúre s vylepšeným návodom k príprave sa vám s jemným zemiakovým cestom bude vždy dobre pracovať. Halušky Dr. Oetker obsahujú výlučne pšeničnú múku, soľ a 16,5 % sušených zemiakov s garanciou najvyššej kvality. K príprave halušiek od
Dr. Oetker vám postačí pridať iba 300 ml studenej vody. Nechajte sa inšpirovať a rozmaznávajte svoje chuťové poháriky tradičnou pochúťkou, no aj v netradičnom sladkom prevedení. Potešte seba a svojich najbližších lahodným prekvapením za pár minút v podobe halušiek s ovocím a vanilkovým krémom, alebo haluškami v neodolateľnej kombinácii s jablkami a škoricou. Na sladkých a slaných jedlách od Dr. Oetker si naozaj pochutíte! Prajeme vám dobrú chuť.

Halušky s ovocím a vanilkovým krémom

Náročnosť:                          jednoduchá príprava 

Čas prípravy:                     asi 15 minút

Celkový čas prípravy:      asi 25 minút

Vystačí na:                           4 porcie

 

Prísady:

Na cesto:

  • 1 balenie Halušiek Dr. Oetker
  • 300 ml studenej vody

Na krém a posypanie:

  • 1 balíček Zlatého klasu Originál Dr. Oetker alebo Originál Pudingu s vanilkovou arómou Dr. Oetker
  • 500 ml polotučného mlieka
  • 30 g cukru
  • 250 g čerstvého ovocia

Ešte potrebujeme:

  • hrniec
  • sitko na halušky

Príprava:

  1. Halušky pripravíme s vodou podľa návodu na obale.
  2. Krém uvaríme s mliekom a cukrom podľa návodu na obale.
  3. Halušky rozdelíme na taniere. Pripravený krém nalejeme na halušky a dozdobíme čerstvým ovocím.

Halušky s jablkami a škoricou

Náročnosť:                         jednoduchá príprava 

Čas prípravy:                                 asi 15 minút

Celkový čas prípravy:                  asi 25 minút

Vystačí na:                           4 porcie

Prísady:

Na cesto:

  • 1 balenie Halušiek Dr. Oetker
  • 300 ml studenej vody

Na obloženie a poliatie:

  • 3  stredne veľké jablká (očistené a nakrájané na plátky)
  • 50 ml vody
  • 2 balíčky Škoricového cukru Dr. Oetker
  • 200 g hrudkovitého tvarohu
  • 50 g  hrozienok
  • 150 g rozpusteného masla

Ešte potrebujeme:

  • hrniec
  • sitko na halušky
  • teflonovú panvic

Príprava:

  1. Halušky pripravíme s vodou podľa návodu na obale.
  1. Na obloženie vložíme plátky jabĺk do panvice. Pridáme vodu a škoricový cukor a na miernom ohni krátko podusíme.
  2. Halušky rozdelíme na taniere a nanesieme jablka. Posypeme tvarohom a hrozienkami. Nakoniec zalejeme maslom.