Pečieme s Katkou Brychtovou

Asi nám dáte za pravdu, že overené recepty na sladké a slané pochúťky odovzdávané z generácie na generáciu sú doslova rodinným pokladom. A v rodine známej televíznej a rozhlasovej moderátorky Kataríny Brychtovej sa presne takýto poklad nachádza. Osvedčené recepty na koláče a iné dobroty od starej mamy, svokry, na vianočné sviatky alebo len tak na maškrtenie po nedeľnom obede, to všetko objavíte v novej knihe Moje sladké radosti.

V knižke sa dozviete aj to, ako sa Katka k receptom dostala a čo pre ňu znamenajú. Ak máte radi sladké a vychutnávate si pečenie pre vašich blízkych, novú kuchárku Moje sladké radosti od Kataríny Brychtovej si obľúbite na prvé ochutnanie. Kniha vychádza vo vydavateľstve Fortuna Libri, viac na www.fortunalibri.sk.

Moje sladké radosti

Orechovo-čokoládová torta, krémeše, brownies, pusinky či lahodné pagáčiky… To sú len niektoré z receptov, ktoré nájdete v novej knihe Kataríny Brychtovej Moje sladké radosti. Katka prezradila, že rovnako rada, ako koláče je, ich aj pečie. Miluje výmeny receptov s kamarátkami a príprava poctivých dobrôt overených časom či skúšanie súčasných moderných receptov je pre ňu záľubou a relaxom. Nazrite do niektorej z kapitol kuchárky Moje sladké radosti a objavte dezerty pečené i nepečené, domáce aj svetové. Katkine (nielen) sladké radosti dopĺňajú aj recepty získané na cestách doma i v zahraničí a slané chuťovky. Dobroty z knižky hravo pripravíte z bežne dostupných surovín a zvládne ich aj gazdinka – začiatočníčka. Upečte si s Katkou Brychtovou dezert, po ktorom si oblíže prsty celá vaša rodina.

Viac na www.fortunalibri.sk.