Tampóny špeciálne na šport

Leto láka na množstvo aktivít, ale v svojich dňoch musia niektoré ženy z nich ubrať. Pomôcť by mohol nový špeciálny tampón, určený zvlášť pre šport.

Doby, kedy menštruácia obmedzovala ženy v aktívnom živote sú vďaka tampónom už preč. Ženy ich majú v obľube najmä pre diskrétnosť a komfort. Pred klasickými vložkami ich väčšinou uprednostnia pri cestovaní, v spoločnosti a predovšetkým pri športe. Pri fyzickej aktivite zvolí tampón údajne až 62 % žien. 

Tampóny Ria SPORT už na prvý pohľad vyzerajú inak. Pre vyššiu ochranu majú zväčšenú absorpčnú plochu špeciálnymi drážkami. Pri nasiaknutí si športové tampóny udržia stabilnejšie tvar. „Tampóny majú osem špeciálnych drážok, ktoré dokážu odviesť tekutinu spoľahlivo dovnútra tampónu, kde ju uzamknú. Vďaka tomu dokážu poskytnúť pohodlie a ochranu aj pri intenzívnej fyzickej záťaži,“ vysvetlila nám Pavla Ševčíková zo spoločnosti HARTMANN – RICO.

Športové tampóny Ria sú k dispozícii v dvoch verziách – Normal a Super, obe balené po šestnásť kusov. Cena sa pohybuje okolo 2,10 eur.