Kingston Digital rozširuje rad externých SSD

Spoločnosť Kingston Digital oznámila zahájenie dodávok miniatúrneho, prenosného a elegantného disku XS1000 External SSD. Disk XS1000 rozširuje rad externých SSD Kingston, kde nájdete aj XS2000. Oba disky sú extrémne kompaktné a vážia menej ako 29 gramov, aby sa dali ľahko nosiť vo vreckách.

Kingston XS1000 ponúka rýchlosť čítania až 1 050 MB/s a kapacitu 2 TB, čo poskytuje dostatok priestoru na uloženie veľkého množstva fotografií, videí a súborov. Disk je dodávaný s USB-C na USB-A káblom. Zachováva tak spätnú kompatibilitu, aby bola zabezpečená bezproblémová konektivita aj so všetkými staršími zariadeniami. SSD disk XS1000, veľkosti prívesku na kľúče, slúži ako spoľahlivý spoločník pre ľahké zálohovanie súborov a zaručuje nepretržitý prístup k vašim dôležitým dokumentom, vzácnym spomienkam aj mediálnym súborom.

„Zákazníci hľadajú pohodlné, rýchle a spoľahlivé úložisko za dostupnú cenu. Vďaka XS1000 už hľadať nemusia, pretože im ponúkame viac možností pre externé úložisko,“ povedala Liny Cheliyan, obchodná manažérka pre Flash a SSD disky Kingston v regióne EMEA. „Tento disk sme navrhli ako kompaktný a elegantný, no má len polovičnú veľkosť štandardného SSD. To zabezpečuje bezkonkurenčnú mobilitu a robí z neho jasnú voľbu pre tých, čo hľadajú kombináciu pohodlia a špičkového výkonu.“

Disk XS1000 je k dispozícii v kapacitách 1 a 2 TB a vzťahuje sa naň obmedzená päťročná záruka s bezplatnou technickou podporou.