Annabelle Minerals Cherry Eye Pencil

Aký je trend v líčení pre tohtoročné leto? Jednoznačne nebáť sa farieb! Annabelle Minerals preto prichádza s Cherry Eye Pencil, ceruzkou, ktorá vašim očiam dodá hravý letný vzhľad.

Zabudnite na obavy z farieb a ponorte sa do palety nespútaných letných tónov. Bezstarostné horúce mesiace sú totiž tým správnym časom, kedy začať experimentovať so živými rúžmi, oslnivými lícenkami a jasnými odtieňmi očných tieňov.

My v Annabelle Minerals doslova milujeme čerešne – nielen tú typickú chuť, ale aj ich zvodne červenú farbu. A práve tento odtieň považujeme za absolútny hit tohto leta v líčení očí. Vyskúšajte ho aj vy.

Annabelle Minerals Cherry Eye Pencil

Základom mäkkej ceruzky na oči sú prírodné oleje, minerály a tiež vitamín E. Preto je k jemnej pleti v oblasti očných viečok nielen šetrná, ale aj sa o ňu stará. Ceruzka má zamatovo krémovú textúru, vďaka ktorej veľmi hladko kĺže po pokožke. Je rovnako ľahké s ňou vytvoriť nielen presnú linku, ale aj ju rozotrieť štetcom ako očný tieň. Po zaschnutí sa líčenie nemaže. Odtieň Cherry je kombináciou hravo vínovej a zmyselne slivkovej farby, doplnený o drobné minerálne čiastočky, ktoré odrážajú svetlo. Cherry Eye Pencil zvýrazní každý pohľad, najmä ten so zelenou očnou dúhovkou. Ceruzka je organická, vegánska a ekologicky balená v prírodných materiáloch (drevo, kov).

Annabelle Minerals Cherry Eye Pencil: 8,90 €.