Ktoré produkty by vám počas jari

S príchodom jari máme chuť začať odznova. Nemusí to však skončiť len pri jarnom upratovaní, permanentke do fitness centra či triedení šatníka. S prvým oteplením a jarným slnkom predsa môžete po novom pristúpiť k rôznym oblastiam svojho života. Napríklad obsah našej kozmetickej taštičky zostáva často nepovšimnutý. A to je veľká škoda. K jari sa totiž hodia veselšie farby rúžov, sviežejšie parfumy, ale aj lepšia starostlivosť o pleť, ktorá je namáhaná prvými slnečnými lúčmi.

S novým ročným obdobím môžete obmeniť vašich skrášľujúcich pomocníkov. Avon prináša tipy na kozmetické produkty, ktoré si počas tejto jari rozhodne zaslúžia vašu pozornosť a zároveň miesto na vašom toaletnom stolíku alebo v kozmetickej taštičke. Vyberiete si kvalitné obnovujúce sérum, novú podmanivú vôňu alebo dáte šancu ružovým odtieňom v líčení?

7 OMLADZUJÚCICH ÚČINKOV ZA 7 DNÍ

Toto sérum je najlepšie hodnoteným kozmetickým prípravkom od Avonu, a ak už jeho fanúšikom ste, určite si zamilujete aj ďalší multifunkčný produkt z tejto rady – Obnovujúci krém na očné okolie Anew Power, ktorý bude ideálnym doplnkom k pleťovému séru. Táto novinka redukuje opuch aj tmavé kruhy a stará sa o mladistvý a rozžiarený vzhľad očného okolia. Nový prelomový očný krém využíva spomínanú svetovo exkluzívnu technológiu Protinol™ spoločnosti Avon, ktorá pomáha obnoviť roky straty kolagénu iba za sedem dní.

Navyše, krém je obohatený aj o technológiu rozptylu svetla na okamžité zlepšenie vzhľadu nedokonalostí pod očami. Ak túžite po jarnom resete pleti s viditeľným efektom, obnovujúce sérum a nový očný krém Anew budú spoločne vaše spoľahlivé „power duo“ .

Obnovujúce sérum Anew Power s Protinolom™  30 ml, Bežná cena: 18,70 €

Obnovujúci Anew Power krém na očné okolie s Protinolom™  15 ml, Bežná cena: 10,90 €

„Pevne verím v ošetrenia a krémy založené na dôkazoch. Preto ma veľmi potešilo, keď som sa dozvedela o technológii Protinol™, ktorá má za sebou 20 rokov výskumu. Bola som ohromená, keď som videla, že nový Power Eye Cream obnovuje roky straty kolagénu. Keď som ho vyskúšala na svojej klinike, u jednej pacientky som zaznamenala až 52 % zlepšenie jemných liniek a vrások,“ uviedla Dr. Zoya Diwan, odborníčka na klinickú a estetickú dermatológiu.

 NECH ŽIJE RUŽOVÁ

Jar prináša farby do prírody, tak prečo by nemohla oživiť aj vaše líčenie? Make-up má byť predsa zábava a nie nudná, dokola opakujúca sa, rutina. Hitom tejto jari sú ružové tóny. Preto sa Avon riadi heslom: „Nech žije kreativita. Nech žije ženskosť. Nech žije ružová,“ a prináša limitovanú kolekciu s názvom Viva La Pink! Ak túžite po trendy ružovkastom looku, môžete vyskúšať Paletku očných tieňov Viva La Pink! so sýtymi odtieňmi, ktoré pozdvihnú váš vzhľad,krémovú Farbu na líčka Viva La Pink! s lesklým efektom alebo Lak na nechty s perleťovým finišom z tejto limitovanej edície.

Paletka očných tieňov Viva La Pink!  10,8 g,  Bežná cena: 9,50 €

Farba na líčka Viva La Pink!  5,5 g, Bežná cena: 9,50 €

Lak na nechty Viva La Pink! – limitovaná edícia  10 ml, Bežná cena: 3,90 €

HRAVÉ VÔNE

Prvé hrejivé lúče slnka nabádajú vymeniť ťažké vône za tie jemnejšie, sviežejšie a čistejšie. Presne taká je vôňa Far Away Endless Sun, ktorá vás zahalí do tónov zamatovej broskyne, slnečného maku a zlatej ambry. Táto kvetinová, ovocná a zároveň jemne citrusová vôňa je doposiaľ najsviežejšia jarná vôňa z najpredávanejšej kolekcie Far Away. V jarných mesiacoch však zabodujete aj kvetinovou vôňou Luck Eau So Happy. Nájdete v nej tóny sviežej ružovej maliny v spojení s lupeňmi magnólie, ktoré sú zjemnené minerálnym pižmom.

Far Away Endless Sun EDP  50 ml, Bežná cena: 17,90 €

Luck Eau So Happy EDP  30 ml, Bežná cena: 19,90 €

Súťažná otázka:

Čo redukuje obnovujúci krém na očné okolie Anew Power?

Svoje odpovede posielajte mailom na adresu redakcia@vkocke.sk až do 29.4.  2023. Ako predmet správy použite “Avon

Vylosovaný bude jeden výherca.

Všeobecné súťažné podmienky
Súťaže sa môžu zúčastniť len osoby staršie ako 18 rokov. Podmienkou súťaže je odoslať správnu odpoveď e-mailom na adresu redakcie (redakcia@vkocke.sk) v čase realizácie súťaže. Súťažiaci sa stáva účastníkom súťaže po splnení tejto podmienky. Vyžrebovanie výhercu súťaže sa bude realizovať do troch dní po ukončení súťaže, ak nebude oznámené inak. Do žrebovania budú zaradení len tí súťažiaci, ktorí odošlú v stanovenom čase správnu odpoveď a spĺňajú podmienky uvedené v týchto pravidlách. Výhercovia budú kontaktovaní mailom. Účastníci tejto súťaže sa jej zúčastňujú s vedomím, že nemôžu požadovať výhru v inom rozsahu okrem rozsahu, aký určí usporiadateľ. Účastníci tejto súťaže sú si súčasne vedomí toho, že v zmysle § 845 Občianskeho zákonníka č. 40/1964 Zb. v platnom znení nemožno výhry vymáhať a to ani prostredníctvom súdu. V prípade tlačovej chyby o tejto súťaži usporiadateľ za toto nenesie zodpovednosť. Ak je výherca neplnoletý, bude automaticky diskvalifikovaný. Výhry budú odovzdané len tým vyžrebovaným účastníkom súťaže, ktorí dodržia pravidlá tejto súťaže, splnia podmienky v nich stanovené a ich nárok bude usporiadateľom potvrdený. Výhru odovzdá usporiadateľ alebo ním poverená osoba. V prípade sporu o platnosti nároku na výhru vloženú do tejto súťaže je rozhodujúce rozhodnutie usporiadateľa. Usporiadateľ bude výhercu kontaktovať prostredníctvom e-mailovej správy. Vecné výhry budú jednotlivým výhercom odovzdané osobne alebo zasielané poštou resp. zásielkovou službou na adresu, ktorú uvedú. Pred odovzdaním výhier sa osoba preberajúca výhru musí preukázať osobným dokladom. V prípade, že si výherca výhru neprevezme alebo nepreukáže splnenie podmienok na odovzdanie výhry do 14 dní od prvého informovania o výhre Usporiadateľom, výhra prepadá v prospech usporiadateľa. Účastník zapojením sa do tejto súťaže dáva usporiadateľovi v zmysle zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení súhlas na spracovanie svojich osobných údajov pre potreby tejto súťaže v zmysle § 65 zákona č. 610/2003 Z.z. o elektronických komunikáciách súhlas na volanie alebo zasielanie SMS na číslo telefónu poskytnuté v registračnom formulári na účely priameho marketingu. V prípade výhry dáva účastník súťaže súhlas so zverejnením celého mena a obce na www.vkocke.sk, prípadne aj na facebookovskej stránke. Usporiadateľ si vyhradzuje právo na zmenu pravidiel. Účasťou v tejto súťaži vyjadrujú jej účastníci súhlas s pravidlami tejto súťaže a s ich záväznosťou.