Štýlové domáce oblečenie, ktoré vás zahreje!

Jesenné počasie, ktoré aktuálne vonku panuje, je ako stvorené na domáce leňošenie. Nájdite si chvíľku na seba, zababušte sa do hrejivej deky a vychutnajte si šálku svojho obľúbeného čaju. Okrem sviečok, hrejivých tkanín a rôznych dekorácií nezabudnite ani na pohodlné domáce oblečenie. Objavte novinky z aktuálnych módnych kolekcií a urobte si radosť štýlovými modelmi, ktoré budete doma nosiť s radosťou!

Úpletové komplety

Hitom tohtoročnej jesennej sezóny sú najmä pohodlné domáce komplety z úpletu. Tie si obľúbite najmä vďaka materiálu, ktorý je oproti klasickej teplákovej balvlne príjemne hrejivý. Komplet z úpletu teda s istotou využijete aj na zimnej lyžovačke. Úplet príjemne hreje, preto je ideálny aj na veľmi chladné zimné počasie. V komplete sa doma navyše budete cítiť ako zabalená v pohodlnej deke. Z farieb dominujú neutrálne odtiene šedej a béžovej, nič však nepokazíte ani vínovou či čiernou.

Univerzálne pončo alebo štýlový maxi-sveter

Pončo je veľmi obľúbený jesenný kúsok nakoľko je nesmierne univerzálne. Nosiť ho môžete doma, ale aj von. Obliecť si ho môžete pokojne aj do práce prehodené cez sako či koženú bundu.

Okrem ponča sú veľmi obľúbeným domácim kúskom tiež pohodlné maxi svetre. Ako v bavlnke sa budete cítiť v predĺženom kardigáne ktorý sa výborne hodí na legíny a dlhšie tričko.

Výbornou voľbou je tiež predĺžená úpletová tunika, ktorá k pohodlnému domácemu oblečeniu jednoznačne patrí.

Nohavice

Staré tepláky zahoďte a vymeňte ich za štýlový domáci kúsok. V kurze sú okrem klasických legín, ktoré dodajú postave potrebnú dávku ženskosti, tiež štýlové úpletové nohavice. Trendy sú tento rok modely so širokými nohavicami, ktoré sú nesmierne pohodlné. Zatiaľ čo legíny vyzerajú najlepšie s predĺženými topmi, širšie úpletové nohavice kombinujte s kratšími svetríkmi a kardigánmi. Výsledný efekt vás milo prekvapí!

 

 

Ilustračná fotografia: pinterest.com

Galéria: www.cellbes.sk