Darčeky, ktoré neskončia v kúte

Vianoce sa nezadržateľne blížia, čím sa kráti aj čas na vymýšľanie vianočných darčekov. Ak potrebujete poradiť pri ich výbere môžete sa inšpirovať na SAVETHEDAY.SK. Vyberiete tam nevšedné, pritom praktické, darčeky pre ženy, mužov, deti, domácich majstrov, outdooristov, dobrodruhov či cestovateľov. Poďte nazrieť.

GOAL ZERO CRUSH LIGHT CHROMA – praktický skladací lampášIdeálne osvetlenie do stanu, karavanu či na chatu. Praktické kempingové svietidlo je možné zložiť do minimalistického balíčka (12,5 x 12,5 x 1,5 cm) a zasunúť do vrecka od batohu. Zvládne svietiť až 35 hodín.www.savetheday.sk ; Cena 29,90 €

LEDLENSER KIDBEAM 4 – baterka pre malých dobrodruhov

Nechajte deti objavovať svet s ich prvou ozajstnou baterkou. Spoľahlivý a bezpečný spoločník pre deti na detských táboroch, v kempoch či na výletoch do prírody. Ponúka výber medzi chlapčenským variantom (s motívom dinosaurov) a dievčenským (motív dúhy).

Cena 19,90 €

LEATHERMAN FREE K4Xluxusný multifunkčný nôž

Multifunkčný zatvárací nôž je praktickým, ale zároveň dizajnovým doplnkom a skvelým darčekom pre každého muža.

Náš tip: nechajte nôž gravírovať odkazom či obrázkom a urobte z neho ešte osobnejší a hodnotnejší darček!

Cena 129,95 €, Cena gravírovania 23 €

LEDLENSER NEO 9R – čelovka pre náročných

Absolútna špička medzi svietidlami pre bežcov, lyžiarov a ďalších športovcov. Extrémny výkon v kombinácii s maximálnou odolnosťou robí z čelovky LEDLENSER NEO 9R nenahraditeľného parťáka do tých najnáročnejších podmienok.

www.savetheday.skz ; Cena 109 €

WILEY X COVERT CAPTIVATE – štýlové a funkčné okuliare

Už nemusíte hľadať kompromis medzi designom a funkčnosťou. Okuliare Wiley X sú maximálne odolné a zároveň vynikajú elegantným štýlom. Polarizačné ružové šošovky sú výborné do mierne zatiahnutých dní. Navyše moderná technológia CAPTIVATE ešte viac zdokonaľuje ostrosť videnia a vnímania farieb.

Cena 195 €

GOAL ZERO SHERPA 100 AC – zásuvka zbalená v batohu

Moderná inteligentná powerbanka je vybavená integrovaným meničom striedavého napätia a je tak určená na rýchle dobíjanie telefónov, tabletov a laptopov namiesto klasickej 220V zásuvky. Dokáže rýchlo nabíjať drobnú elektroniku cez rozhranie USB-C, pomocou modernizovaného bezdrôtového nabíjania je možné dobíjať inteligentný telefón jednoduchým priblížením k powerbanke. Sherpa 100AC spĺňa podmienky leteckej prepravy a môžete ju vziať do príručnej batožiny na palubu lietadla.

www.savetheday.sk ; Cena 299,90 €