Pre nadpozemsky lesklé vlasy

Zatiaľ čo váš účes dostane výdatnú dávku výživy, vaša myseľ bude rozmaznávaná magickou vôňou. Každá kvapka čistého arganového oleja z Maroka totiž dodá vlasom presne tie živiny, ktoré potrebujú a unikátna aromaterapeutická zmes upokojí rozihrané zmysly. Výsledkom je hlava, ktorá žiari zvonku aj zvnútra.

Ľahký aromatický olej, ktorý sa rýchlo vstrebáva, vyživuje vlasy, krotí ich a zároveň im dodáva zdravý lesk.

Vlastnosti a výhody:

– Veľmi ľahké, číre, nemastné zloženie.- Rýchlo sa vstrebáva.- Pomáha obnovovať a posilňovať vlasy.- Uhladzuje vlasové kutikuly a obmedzuje poletovanie vlasov.- Pomáha vlasy oživiť aj posilniť a zároveň im dodáva lesk.- Povzbudzuje zmysly a zlepšuje náladu.- Je vhodný pre všetky typy vlasov.

Prečo sme tento produkt vyrobili:

Chceli sme priniesť na trh prípravok, ktorý svojim používateľom prinesie viaczmyslový zážitok, a bude tak viac, než len bežný olej na vlasy.

Kľúčové ingrediencie: Za studena lisovaný arganový olej z Maroka je bohatý na mastné kyseliny a antioxidanty. Vlasom dodáva všetky potrebné živiny, krotí ich, zároveň ich posilňuje a dodáva im zdravý lesk. Okrem toho prípravok obsahuje výťažky zo zeleného čaju, yerba mate, rebríčku a tiež šípkový olej.

Vôňa: Kombinácia upokojujúcich extraktov z levandule, pestovanej na francúzskom vidieku, a sviežej mandarínky povzbudia každú myseľ.

Použitie

1-2 dávky z pumpičky rozotrite do vlhkých alebo suchých vlasov.