Bude to divoká jazda – Utajená

„Tento príbeh je o láske,  hudbe, o vzostupoch a pádoch, o sláve a jej odvrátenej stránke, šoubiznise, médiách, fanúšikoch a najmä o tom, že aj slávni ľudia sú stále len ľudia so svojimi dobrými aj zlými stránkami“, hovorí o svojom najnovšom, jedenástom románe Lucia Sasková.    Utajená vás vtiahne do víru rockovej hudby, koncertov a zároveň vám ukáže odvrátenú stranu ilúzie, ktorú tento svet vytvára.

Budete cestovať, spoznávať úžasné miesta, cítiť zimomriavky vo vypredaných halách a počúvať piesne, ktoré vám budú ešte dlho znieť v hlave. Pripútajte sa, prosím, bude to poriadne divoká jazda!

Hlavná hrdinka sa ocitla v nesprávnom čase na nesprávnom mieste. Alebo žeby to bol správny čas a správne miesto? Spoznáva členov kapely, o ktorej nikdy nepočula, najmä jej lídra Lea, človeka, ktorý jej zaužívané stereotypy obráti hore nohami, pretože v jeho svete nie je čas na začiatky. Môže sa však vzťah začať koncom? Čo sa stane, keď prídu na začiatok? Ona kvôli jazvám na tvári žije život, v ktorom ju strach núti skrývať sa, a postupne preniká do sveta, v ktorom ju skrývajú ostatní. Obaja taja svoju minulosť, netušia, čo prinesie budúcnosť. Ich svety sa neustále rozdeľujú a spájajú, zažívajú vzostupy a pády, čelia intrigám, pochybnostiam… Ako dlho sa dá žiť utajený život, keď sa za každým rohom skrýva niekto, kto vás sleduje?

LUCIA SASKOVÁ je jedna z najčítanejších súčasných slovenských spisovateliek. Debutovala v roku 2012 románom Neznámych nemiluj, krátkym, no silným príbehom, ktorý pre veľký úspech vyšiel v druhom vydaní.  Odvtedy pribudlo na jej konto ďalších desať románov, ktorými si získala mimoriadnu priazeň čitateľov. Rodená Žilinčanka žije v Nitre a voľný čas venuje dvojnohým a štvornohým priateľom a priateľkám a písaniu.

Román UTAJENÁ  vychádza 352 stranách. Odporúčaná maloobchodná cena 14,90 €.