Logitech predstavuje hráčsku myš G502 X

Logitech G, značka spoločnosti Logitech a popredný inovátor hráčskych technológií a vybavenia, dnes predstavila nové modely G502 X, G502 X LIGHTSPEED a G502 X PLUS, najnovšie verzie najobľúbenejšej hráčskej myši na svete s množstvom prevratných inovácií pre najlepšie možné herné zážitky. Hráčske myši Logitech G502 X a G502 X LIGHTSPEED budú na Slovensku k dispozícii u všetkých partnerov Logitech za odporúčané maloobchodné ceny 79.99 € a 149 €. Logitech G502 X Plus získate exkluzívne u PGS.sk za odporúčanú maloobchodnú cenu 169 €. Série G502 X vychádza 20. septembra.

Myš G502 X preberá štafetu od svojho predchodcu G502 a prináša bezkonkurenčný výkon pri hraní vďaka starostlivému prepracovaniu konštrukcie a doplneniu o súčasné najpokročilejšie hráčske technológie, vrátane hybridných opticko-mechanických spínačov LIGHTFORCE.

„Myš G502 sa stala hráčskou ikonou a vieme, že sa hráčska komunita začala zaujímať aj o jej nástupnícku generáciu,“ povedal Ujesh Desai, viceprezident a generálny riaditeľ spoločnosti Logitech Gaming. „Prepracovali sme preto túto legendárnu myš s využitím dizajnových a technických inovácií, ktoré jej zaistia postup do novej éry hrania. Vďaka ľahším materiálom a najmodernejším technológiám sľubuje nová myš G502 X pokračovanie v tradícii myší G502 so špičkovým výkonom a dokonalým ovládaním.“

Všetky modely radu G502 X sú v rámci produktov Logitech G exkluzívne vybavené úplne novými hybridnými opticko-mechanickými spínačmi LIGHTFORCE, ktoré zabezpečia neuveriteľnú rýchlosť, spoľahlivosť a presnosť ovládania s výraznou reakciou na stlačenie tlačidla.

LIGHTFORCE je revolučná technológia mikrospínačov, ktorá kombinuje výhody optických spínačov s dôležitým pocitom hmatovej odozvy ako pri obľúbených mechanických spínačoch. Optické spínače ponúkajú vysokú rýchlosť, dokonalú funkčnosť a mimoriadnu spoľahlivosť počas celej životnosti myši.

Konštrukcia spínačov LIGHTFORCE však funguje rovnako ako pri klasických mechanických spínačoch, aby bol zachovaný výrazný hmatový vnem pri ich stlačení. Výsledkom spojenia predností optických a mechanických prvkov spínačov je maximálny herný výkon. Hybridné spínače LIGHTFORCE prinášajú spoľahlivé optické spínanie s veľmi nízkou latenciou spolu s najlepšími vlastnosťami mechanických spínačov, na ktoré sú hráči zvyknutí.

Myš G502 X sa môže pochváliť aj prepracovaným, reverzibilným a vyberateľným tlačidlom na zmenu rozlíšenia, prispôsobením pre rôzne veľkosti rúk a spôsoby úchopu, vylepšeným rolovacím kolieskom s vyššou stabilitou a zníženou hmotnosťou pri zachovaní ikonických režimov rýchleho nekonečného rolovania alebo presného posunu ako u myši G502 a tenkostenným exoskeletom na zníženie hmotnosti s maximálnou tuhosťou konštrukcie.

Model G502 X je vybavený tiež vysoko citlivým herným snímačom HERO 25K, ktorý ponúka presnosť polohovania v pomere 1:1 na submikrónovej úrovni bez vyhladzovania, filtrovania alebo akcelerácie.

Bezdrôtové pripojenie LIGHTSPEED v kombinácii s technológiou LIGHTFORCE ponúkajú o 68% rýchlejšiu odozvu ako predchádzajúce generácie. Aktualizácia protokolu LIGHTSPEED taktiež umožňuje hráčom pripojiť dve zariadenia LIGHTSPEED k jednému USB prijímaču pomocou nástroja na párovanie zariadení v aplikácii G HUB a používať G502 X s rovnakým USB prijímačom ako napr. herná klávesnica Logitech G915, G915 TKL alebo G715.

Bezdrôtové verzie G502 X sa nabíjajú cez USB-C a sú navyše kompatibilné s bezdrôtovými dobíjacími podložkami Logitech G POWERPLAY pre neobmedzenú výdrž batérie bez pripojeného káblu.

Model G502 X PLUS je vybavený technológiou LIGHTSYNC RGB s nastaviteľným plynulým 8-zónovým LED podsvietením, ktoré sa dokáže prispôsobovať hre používateľa, ponúka efekty pri spúšťaní/vypínaní a podporuje optimalizáciu výdrže batérie pomocou detekcie aktívneho hrania.

Všetky tri modely myší sú k dispozícii v čiernom a bielom farebnom prevedení.