Spodná bielizeň, kimoná a nočné košele, máte svoju letnú spálňovú výbavu?

Horúce letné dni (aj noci) priamo zvádzajú k tomu obliecť si ľahučkú spodnú bielizeň, či chladivý župan. Krásna bielizeň pristane každej žene, tak prečo si neurobiť radosť aj pred začiatkom letnej sezóny. Či už pre vlastný pocit, alebo s úmyslom potešiť partnera, zvodné, pohodlné a trendy kúsky by vám v šuplíku rozhodne nemali chýbať. To či si ich oblečiete pod nové letné šaty, alebo ich využijete v intímnom prostredí vašej spálne necháme len a len na vás.

Aktuálne trendy

Tohtoročným kolekciám kraľujú nežné pastelové, avšak tiež výrazné sýte odtiene. Nechýbajú ale samozrejme ani čierne klasické kúsky, tých je však v lete v ponuke určite pomenej. Predsa len pod letné biele a svetlé  blúzky, tričká a tielka lepšie pasujú jemnejšie odtiene, Okrem jednofarebných setov máte na výber tiež vzorované modely s motívmi kvetín či roztomilých bodiek, ktoré krásne hrajú s letnou sezónou.

Materiálom dominuje príjemná mäkká bavlna a chladivý satén. Obe tkaniny sú ideálnou voľnou na horúce dni a tiež ako doplnok k letným šatám a blúzkam.

 Kimono  (nielen) ako nový župan

Ak chcete svoje domáce nočné oblečenie niečim ozvláštniť, nahraďte klasický župan štýlovým kimonom. Kimono má na rozdiel od župana širšie rukávy, zväčša kratší strih a hlavne je ušité z jemnejšieho a chladivejšieho materiálu. Kimoná sú preto ideálne na teplejšie jarné a horúce letné dni. Kimono je tiež skvelým spoločníkom na letnú dovolenku, aj zvolíte zaujímavý vzor, pokojne ho môžete nosiť aj ako súčasť plážového outfitu. Niektoré kimoná sú dokonca tak univerzálne, že ich môžete zakomponovať aj do svojich každodenných stylingov. Kimono vyzerá výborne oblečené k džínsom a bielemu tričku doplnené o lodičky, či jednoduché biele tenisky.

Letná nočná košeľa by mala byť pohodlná

Okrem spodnej bielizne a župana je neoddeliteľnou súčasťou spálňovej módy tiež nočná košeľa. Tá by mala byť v lete hlavne pohodlná a ideálne z takého materiálu v ktorom vám ani počas horúcej noci nebude teplo. Najlepšou voľbou ostáva bavlna, alebo chladivý satén. Bavlna je ideálna pre ženy, ktoré preferujú pohodlnosť, satén zase pre tie, ktoré majú na tele radi pocit chladivého materiálu. Ak chcete svojej košeli dodať šmrnc ženskosti, zadovážte si takú ktorej súčasťou je čipkovaný lem. V lete sú vyberajte kratšie strihy s krátkym rukávom, alebo úplne bez rukávov. Z farieb dominujú letným kolekciám prevažne hravé pastelové odtiene, ktoré krásne hrajú s čerstvo opálenou pokožkou.

 

Foto: Cellbes.sk