Hrajte o 9 skvelých cien od Avonu

Čaro žien nespočíva len v ich trpezlivosti, tolerancii či empatii, ale taktiež aj v ich bezhraničnej sile. Druhá májová nedeľa patrí odjakživa všetkým úžasným ženám, ktoré sa rozhodli darovať život a vychovávať svoje deti, a tiež ženám, ktoré sa rozhodli rozvíjať a vychovávať našu spoločnosť. Vo svete nám vybojovali rodovú rovnosť a práve vďaka nim je teraz sila nášho hlasu tak dôležitá.

Oslávme preto spoločne ich múdrosť, láskavosť, empatiu a v neposlednom rade odvahu, a potešme ich drobnosťou, ktorú si zaslúžia za svoju výnimočnosť. Avon totiž krásu žien nemaskuje, naopak napomáha zvýrazniť ich prirodzené črty.

Buďte jedinečná vďaka novej vôni Eve Privé, ktorá je tak originálna, ako odtlačok vášho prsta. Nechajte sa unášať arómou inšpirovanou šťavnatými červenými jablkami doplnenou o pôsobivé jemné tóny lupienkov jazmínu. Exkluzívny akord bieleho pižma splynie s vašou pokožkou a vytvorí tak jedinečnú harmóniu, pri ktorej sa sformuje vaša vlastná, dlhotrváca vôňa. Je vytvorená na mieru pre každú z vás, vďaka čomu sa stanete unikátnou.

Okamžite sa stane neodmysliteľnou súčasťou vašej kozmetickej taštičky. S novou vôňou Eve Privé tak môžete byť skutočne sami sebou! V ponuke rovnako nájdete aj ďalšie novinky v podobe MINI vône, ktorú hravo schováte do akejkoľvek kabelky. Vďaka telovému mlieku bude vaša pokožka jemná a vôňa bude ešte intenzívnejšia. Odhaľte v sebe unikát, ktorý vás robí tým, kým ste.

Objem: 50 ml, Bežná cena: 17,90 €

Vyzdvihnite svoju krásu

Rozjasňujúci make-up s hydratačným

sérom a OF30

Vyzdvihnite krásu vašej pleti rýchlo a jednoducho. Nový rozjasňujúci make-up s OF30 pleť nielen rozžiari, ale zároveň jej dodá aj zdravší a vyhladenejší vzhľad. Nechá vašu pleť dýchať, neusádza sa v póroch ani vráskach, a ponúka tiež ľahké až stredné krytie. Jeho tajomstvo je ukryté v komplexe Triple Action obohatenom o vitamíny C a E. Doprajte svojej pleti starostlivosť, ktorú si zaslúži.

Objem: 30 ml, Bežná cena: 7,70 €

Žiarivý pohľad za každých okolností

DUO korekčná starostlivosť na tmavé kruhy pod očami s Protinolom™

Nedovoľte únave, aby na vás zanechala stopy. Udržte si mladistvý a žiarivý vzhľad a užite si dokonalú starostlivosť o vaše očné okolie, vďaka ktorej sa tmavé kruhy stanú minulosťou. Produkt, ktorý obsahuje korekčný krém na ráno a tiež neutralizačný gél na večer si jednoducho zamilujete.

Objem: 2 x 10 ml, Bežná cena: 9,90 €

DUO spevňujúca liftingová starostlivosť o očné okolie s Protinolom™

Mať spevnenú a zároveň vyhladenú pokožku už za 2 dni je s Avonom hračka. Liftingová starostlivosť, ktorá obsahuje nielen spevňujúci gél, ale tiež krém proti vráskam, zaručene dodá pleti v okolí oči intenzívnu výživu, hydratáciu a pružnosť. A to, že je vhodný pre všetky vekové kategórie, je už len čerešničkou na torte.

Objem: 2 x 10 ml, Bežná cena: 9,90 €

Relaxačná chvíľka s levanduľou

Nechajte sa unášať upokojujúcimi tónmi levandule a sofistikovaného pižma, ktoré vám dodajú fantastický pocit uvoľnenia. Doprajte si chvíľu len pre seba a zabudnite na každodenný stres. Krásna aróma ukrytá v pene do kúpeľa rôznych veľkostí, v telovom spreji a tekutom mydle na ruky vás bude sprevádzať po celý deň. 

Sérum, na ktoré nedáte dopustiť

Odvrátiť 7 príznakov starnutia len za 7 dní? S Avonom je to hračka! Pokrokové sérum s ProtinolomTM pleť dokonale vyhladí a dodá jej potrebnú pevnosť a pružnosť. Vďaka prelomovej technológii podporuje tvorbu niacínamidu, ktorému vďačíme za viditeľné výsledky v boji proti vráskam.

Rovnako napomáha minimalizovať tvorbu pórov, čo z neho robí vhodné sérum pre všetky vekové kategórie. Kúpou tohto produktu navyše nepotešíte len seba či svojich blízkych, ale pomôžete tak aj prírode. Vedeli ste totiž, že obal séra je navyše aj recyklovateľný? Rozjasnite svoju pleť už za týždeň a obohaťte tak svoju každodennú rutinu.

Hoci malým gestom, no k veľkým zmenám 

Aj napriek tomu, že je Avon lídrom práve na trhu s dekoratívnou kozmetikou, medzi najväčšie priority, ktorým sa spoločnosť dlhodobo a kontinuálne venuje, sa radí zdravie žien – či už fyzické alebo psychické. Projekt Avon proti domácemu násiliu je dôkazom dlhodobej snahy spoločnosti podržať ženy, ktoré to potrebujú najviac. Podporme ich spoločne a ukážme im, že v „tom“ nie sú samé, že cesta von existuje. Neprehliadnite širokú ponuku charitatívnych symbolov a predmetov, vďaka ktorým môžete pomôcť aj vy. Ak sa rozhodnete pre kúpu predmetov s označením nekonečna, vyjadríte tak podporu projektu krízovej linky pre obete domáceho násilia.

Avon sa tiež zaväzuje, že z každého predaného symbolu poputujú finančné prostriedky na boj proti domácemu násiliu. Súčasťou tohto krásneho projektu je aj spolupráca s mimovládnou organizáciou a garantom projektu – Alianciou žien Slovenska a tiež podpora NONSTOP krízovej SOS linky a psychologickej poradne pre obete domáceho násilia. Aj vďaka vám sa tak Avonu podarilo odovzdať už viac než  10 000 € na podporu týchto iniciatív. Spoločne totiž tvoríme lepší svet. Malým gestom, no k veľkým zmenám.

Kľúčenka so symbolom Proti domácemu násiliu

Materiál: zinok, oceľ, postriebrená

Celková dĺžka kľúčenky: 9 cm

Priemer prívesku: 3 cm

Uzatváranie na karabínku

Bežná cena: 5,90 €

Peňaženka so symbolom Proti domácemu násiliu

Materiál: PU

Rozmery zatvorenej peňaženky: 9,5 x 11,5 cm

Rozmery otvorenej peňaženky: 23,5 x 11,5 cm

Bežná cena: 8,90 €

O čo sa súťaží?

3x kolekcia Encanto Gorgeous pre krásne hydratovanú pokožku od spoločnosti Avon / 3 výhercovia
Doprajte si dokonalú voňavú starostlivosť, vďaka ktorej bude vaša pokožka hydratovaná až po dobu 48 hodín. Luxusne bohaté zloženie sa rýchlo vstrebáva a dodáva celému telu lesk a žiarivosť. Jedinečnú vôňu vytvorenú majstrom parfumérom si jednoducho zamilujete. 
3x novinky od Avonu pre rýchly a dokonalý vzhľad, ktoré si jednoducho zamilujete / 3 výhercovia
Dokonalý prirodzený look len za pár sekúnd. To všetko docielite vďaka novému pleťovému krému a lesku na pery. Kým krém pleť hydratuje, rozjasní a ochráni pred UVA/UVB žiareniami, poslúži aj ako perfektný pomocník pod make-up. Svoj vzhľad doplňte už len leskom, ktorý vaše pery vyhladí, dodá im potrebnú hydratáciu a lesk.  
3x vôňa Incandessence Soleil, ktorá sa stane vašim neoddeliteľným doplnkom / 3 výhercovia
Vstúpte do letných dní tak, ako sa patrí. Vďaka novej vôni ucítite hrejivé slnečné lúče na vlastnej koži. Buďte ako znovuzrodená s povzbudzujúcimi ovocnými tónmi zanechávajúcimi mnohostrannú a dlhotrvácnu vôňu.
 

Súťažná otázka:

Má krém a lesk na pery okrem hydratačného účinku aj ochranný pred UVA/UVB žiareniami?

Svoje odpovede posielajte mailom na adresu redakcia@vkocke.sk až do 10.5. 2022. Ako predmet správy použite “Avon, Máj

Vylosovaní budú traja výhercovia, ktorí dostanú set produktov od Avonu.

Všeobecné súťažné podmienky
Súťaže sa môžu zúčastniť len osoby staršie ako 18 rokov. Podmienkou súťaže je odoslať správnu odpoveď e-mailom na adresu redakcie (redakcia@vkocke.sk) v čase realizácie súťaže. Súťažiaci sa stáva účastníkom súťaže po splnení tejto podmienky. Vyžrebovanie výhercu súťaže sa bude realizovať do troch dní po ukončení súťaže, ak nebude oznámené inak. Do žrebovania budú zaradení len tí súťažiaci, ktorí odošlú v stanovenom čase správnu odpoveď a spĺňajú podmienky uvedené v týchto pravidlách. Výhercovia budú kontaktovaní mailom. Účastníci tejto súťaže sa jej zúčastňujú s vedomím, že nemôžu požadovať výhru v inom rozsahu okrem rozsahu, aký určí usporiadateľ. Účastníci tejto súťaže sú si súčasne vedomí toho, že v zmysle § 845 Občianskeho zákonníka č. 40/1964 Zb. v platnom znení nemožno výhry vymáhať a to ani prostredníctvom súdu. V prípade tlačovej chyby o tejto súťaži usporiadateľ za toto nenesie zodpovednosť. Ak je výherca neplnoletý, bude automaticky diskvalifikovaný. Výhry budú odovzdané len tým vyžrebovaným účastníkom súťaže, ktorí dodržia pravidlá tejto súťaže, splnia podmienky v nich stanovené a ich nárok bude usporiadateľom potvrdený. Výhru odovzdá usporiadateľ alebo ním poverená osoba. V prípade sporu o platnosti nároku na výhru vloženú do tejto súťaže je rozhodujúce rozhodnutie usporiadateľa. Usporiadateľ bude výhercu kontaktovať prostredníctvom e-mailovej správy. Vecné výhry budú jednotlivým výhercom odovzdané osobne alebo zasielané poštou resp. zásielkovou službou na adresu, ktorú uvedú. Pred odovzdaním výhier sa osoba preberajúca výhru musí preukázať osobným dokladom. V prípade, že si výherca výhru neprevezme alebo nepreukáže splnenie podmienok na odovzdanie výhry do 14 dní od prvého informovania o výhre Usporiadateľom, výhra prepadá v prospech usporiadateľa. Účastník zapojením sa do tejto súťaže dáva usporiadateľovi v zmysle zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení súhlas na spracovanie svojich osobných údajov pre potreby tejto súťaže v zmysle § 65 zákona č. 610/2003 Z.z. o elektronických komunikáciách súhlas na volanie alebo zasielanie SMS na číslo telefónu poskytnuté v registračnom formulári na účely priameho marketingu. V prípade výhry dáva účastník súťaže súhlas so zverejnením celého mena a obce na www.vkocke.sk, prípadne aj na facebookovskej stránke. Usporiadateľ si vyhradzuje právo na zmenu pravidiel. Účasťou v tejto súťaži vyjadrujú jej účastníci súhlas s pravidlami tejto súťaže a s ich záväznosťou.