Novinka Tea Tree Hemp

Rodina Tea Tree sa tento rok dočkala nového člena, ktorý svojim multifunkčným použitím poteší aj tých najnáročnejších. Nový rad Tea Tree Hemp je nabitý konopným olejom a upcyklovanými konopnými výťažkami. Pri jeho výrobe sa využíva celá rastlina, a tým sa šetrí planéta a zároveň sa vaše vlasy stávajú ešte krajšími.

Rad obsahuje štyri produkty, ktoré sú vďaka svojmu jedinečnému zloženiu vhodné na starostlivosť o telo aj vlasy. Ich používanie sprevádza silný aromaterapeutický zážitok, ktorý zrelaxuje vaše zmysly, a navyše vás vďaka cédrovému drevu, bergamotu a eukalyptu na moment prenesie do šumiaceho lesa. Skrátka nevšedný zážitok, ktorý sa len tak neomrzí.

Šampón Tea Tree Hemp Restoring Shampoo & Body Wash vďaka svojej krémovej pene šetrne očistí vašu pokožku aj vlasy a dodá im potrebnú hydratáciu. Tea Tree Hemp Restoring Conditioner & Body Lotion môžete použiť ako kondicionér, telové mlieko aj vlasovú masku. Stačí ho nechať pôsobiť 3-5 minút a perfektná regenerácia je na svete. A malý tip na obzvlášť ťažké dni – skúste vmasírovať malé množstvo kondicionéru do zátylku a vychutnajte si príjemný relaxačný zážitok.

 Tea Tree Hemp Restoring Shampoo & Body Wash

obrázok produktu

300 ml 22,51 €

Tea Tree Hemp Restoring Conditioner & Body Lotion

obrázok produktu

300 ml 25,78 €

Tea Tree Hemp Multitasking Spray funguje nielen ako bezoplachový kondicionér, ale aj ako stylingový produkt, ktorý vašim vlasom poskytne poddajnú pamäť. Vďaka konopnému oleju a konopným extraktom bohatým na proteíny navyše vyživuje pramene, krotí frizz a dodáva oslnivý lesk. Miláčikom všetkých sa bezpochyby stane Replenishing Hair & Body Oil. Vlasom a pokožke poskytne dostatok živín, upokojí akékoľvek podráždenie a ponúkne zamatovo hebký finiš. S jeho pomocou dosiahnete hodvábne hladký účes, kučery bez frizzu, ale aj relaxačný pocit ako po hodinovej masáži.

Tea Tree Hemp Multitasking Spray

obrázok produktu

200 ml 23,60 €

Tea Tree Hemp Restoring Conditioner & Body Lotion

obrázok produktu

50  ml 25,05 €

V predaji v kaderníckych salónoch
www.paulmitchell.cz/salony
alebo na oficiálnom eshope John Paul Mitchell Systems®
 eshop.paulmitchell.cz