Nová kolekcia pleťových masiek z radu Farm to Face

Domáca starostlivosť o seba je nepochybne jedným z najhorúcejších trendov súčasnosti. Vychutnajte si relaxačný rituál krásy a vytvorte si luxusné SPA priamo v pohodlí vášho domova.

Po veľkom úspechu pleťových masiek Farm To Face, ktoré sa aktivujú tvárovým prístrojom UFO, FOREO, švédska beauty-tech značka, ktorá vždy sledovala globálne trendy a potreby svojich zákazníkov, uvádza na trh novinku – Farm To Face Sheet Mask Collection. Ide o novú kolekciu látkových masiek s dvojitým režimom.

Doprajte si prirodzene vyživenú pleť vďaka 5 veľmi ľahkým a sviežim receptúram týchto úžasných pleťových masiek. Každá maska ​​vyrobená z čistých a prírodných ingrediencií môže byť použitá ako bežná látková maska ​​na 20-minútové relaxačné ošetrenie, alebo ako vylepšené ošetrenie tváre v kombinácii s inteligentným maskovacím zariadením UFO 2, ktoré využíva technológiu Hyper-Infusion na zlepšenie absorpcie ingrediencií masky pre jemnú, hladkú a žiarivú pleť už za 2 minúty.

Prvé tvárové masky na svete s dvojitým režimom

Každá maska ​​​​Farm To Face Sheet Mask, ktorá je jedinečne navrhnutá na použitie dvoma spôsobmi, môže byť aplikovaná ako bežná maska ​​​​na relaxačné 20-minútové ošetrenie. Alebo môžete svojej látkovej maske dodať energiu pomocou vylepšeného ošetrenia tváre s UFO 2, aby ste si doma mohli vychutnať SPA zážitok počas efektívnej 2-minútovej beauty rutiny!

Tieto prírodné a rastlinné látkové masky, vyvinuté s použitím vysokokvalitných ingrediencií pochádzajúcich zo starostlivo vybraných destinácií po celom svete, sú ako omladzujúce smoothie pre vašu pokožku, nabité základnými vitamínmi a živinami, ktoré vyplnia vašu tvár a udržia jej svieži vzhľad.

Ekologická a biologická látka Tencel

Tieto ultraľahké látkové masky vyrobené z prírodnej celulózy, získanej z dužiny eukalyptového dreva, sú úplne biologicky odbúrateľné, trvalo udržateľné pri využívaní energie a prírodných zdrojov a 10-krát odolnejšie voči množeniu baktérií ako bavlna – a navyše, krásne sa prispôsobia každej tvári.

Masky na tvár Farm To Face sú dermatologicky testované a vhodné pre všetky typy pleti, sú tiež cruelty-free a obsahujú menej ako 1 % syntetických vonných látok. Formulované sú bez sls, sles, parabénov, formaldehydu, látok uvoľňujúcich formaldehyd, ftalátov, minerálnych olejov, retinylpalmitátu, oxybenzónu, uhoľného dechtu, hydrochinónu, triklosanu a triklokarbánsulfátov.

Pre každý typ pleti

Vybrať si môžete nasledujúce typy masky:

Bulgarian Rose: maska rozvoňaná bulharskou ružovou vodou a vzácnym jojobovým olejom pre jemnú hydratáciu.

Manuka Honey: maska naplnená voňavým novozélandským manukovým medom a alantoínom na revitalizáciu pleti.

Coconut Oil: maska plná jemného kokosového oleja z Indonézie a kokosovej vody pre výživu pleti.

Acai Berry: maska obohatená o superpotravinu Acai bobule z Brazílie a bambucké maslo na vyhladenie a dodanie účinku proti starnutiu.

Green Tea: maska plná antioxidačného zeleného čaju z Japonska a extraktu z koreňa Ulmus Davidiana na čistenie.

S toľkými čerstvými dobrotami, z ktorých si môžete vybrať, si jednoducho musíte užiť svoj rituál krásy a wellness v úplnom pokoji!

 

Látkové masky na tvár Farm To Face Sheet Masks Collection sú dostupné na notino.sk