Jubilejný 20. román úspešnej slovenskej autorky

Najnovší román Kataríny Gillerovej je pokračovaním jej predchádzajúcej knihy Priveľa tajomstiev. Autorka  sa v ňom  ponára do sveta neraz veľmi komplikovaných ľudských vzťahov, ktoré sa následne premietajú aj do konania a osudov jednotlivých postáv… Pútavý dej s prekvapujúcimi zvratmi sú zárukou skvelého čitateľského zážitku.

Do života dvadsaťosemročnej Romany vstúpila láska. Kamil, muž jej života, si s ňou túži založiť rodinu a požiada ju o ruku. Rozbehnú sa prípravy na svadbu, no na ich vzťahu leží tieň v podobe Kamilovej bývalej priateľky. Ani Romanina rodina to nemá ľahké: hoci sa všetci tešia z nájdeného syna a Romaninho dvojčaťa Adama, dohnať stratené roky, počas ktorých vyrastal u inej ženy, nie je vôbec jednoduché. Romana bojuje so svojou žiarlivosťou, ktorá sa vystupňuje vďaka podozreniu, že Kamil si do ich bytu niekoho vodí. Nič nie je jednoduché, ani vzťahy Romaninej kamarátky Dady či naoko šťastné manželstvo ďalšej kamarátky Mirky. Odíde Dada do Nemecka s mužom, pre ktorého sa konečne rozhodne, a prezradí Mirka Romane svoje tajomstvo? A predovšetkým – podarí sa Romane zachrániť ohrozený vzťah s Kamilom?

Populárna slovenská spisvateľka Katarína Gillerová už počas štúdia na strednej škole prispievala do regionálnej tlače, uverejňovali jej básne, príbehy i poviedky. Neskôr mala uverejnené viaceré príspevky aj v rôznych časopisoch a v rozhlase. Je autorkou 20 kníh, viaceré z nich boli preložené do češtiny.

ú historické romance – aj preto sa rozhodla napísať Grófov syn je jej knižný debut.

Román PRIVEĽA SPOMIENOK vychádza na 328 stranách, maloobchodná cena 13,90  €.