Darujte pod stromček odvahu aj inšpiráciu

Každá darčeková súprava John Paul Mitchell Systems® obsahuje okrem súboru obľúbených produktov aj malé umelecké dielo od Morgan Harper Nichols. Tento rok tak Ježiško bude roznášať nielen krásne vlasy, ale aj inšpiráciu, povzbudenie, lásku a odvahu. Morgan Harper Nichols je umelkyňa, poetka a hudobníčka inšpirovaná ľudskými vzťahmi a príbehmi zo skutočného života. 

Keep looking for light right here where you are

Kultová značka Paul Mitchell® je must-have každej kúpeľne. S dielom od Morgan Harper Nichols tak darujete nielen krásne vlasy, ale aj hrejivý pocit na srdci. Tak šťastné a veselé!

38,15 €

balíček obsahuje Invisiblewear® Shampoo 300 ml a Invisiblewear® Volume Whip® 200 ml

Find the good in everyday

Čistá krása nie je trendom, ale budúcnosťou. Clean Beauty produkty ale potešia nielen ekologicky zmýšľajúce srdce, ale aj každého, kto ocení vysoko kvalitnú kozmetiku. Rad Everyday s obsahom arganového oleja a aloe vera je naozaj pre každého a na každý deň.

39,96 €

balíček obsahuje Everyday Shampoo 250 ml a Everyday Conditioner 250 ml

Keep looking ahead with hope

Tea Tree je hostinou pre všetky zmysly od hlavy až k päte. Do kúpeľne vnesie zážitok ako žiadny iný, zanechá za sebou veľké wow a neuveriteľný objem vo vlasoch. Nie je to presne to, čo od vianočného darčeka očakávame?

45,42 €

balíček obsahuje Tea Tree Lemon Sage: Thickening Shampoo® 300 ml, Thickening Conditioner 300 ml a Thickening Spray® 75 ml

One wave at the time

Textúra, nádherná vôňa a luxusná starostlivosť. To všetko nájdete v elegantných vianočných balíčkoch Awapuhi Wild Ginger®, ktorými môžete obdarovať aj tú najnáročnejšiu kamarátku a zožať potlesk.

49,05 €

balíček obsahuje Styling Treatment Oil® 100 ml a Texturizing Sea Spray® 150 ml

V predaji v kaderníckych salónoch

www.paulmitchell.cz/salony

alebo na eshop.paulmitchell.cz