Parádne kúsky na jeseň

S trendom košeľových búnd ste sa mohli zoznámiť už minuloročnú jeseň. Zvršky v štýle košele sa stali tak obľúbené, že ich tento rok nájdete v kolekciách rôznych značiek. Páčia sa vám a premýšľate, ako tento jesenný kúsok nosiť? Inšpirujte sa!

Košeľový zvršok, alebo shacket, je vlastne kabát v strihu košele. Najčastejšie sa môžete stretnúť s oversize modelmi z pevnejšej hrejivej tkaniny alebo so zateplenými prešívanými kúskami. Farbám dominujú prevažne neutrálne a zemité odtiene, ale tiež pastelové a typicky jesenné tóny. Hitom sú kockované, ale aj minimalistické jednofarebné modely.

Chceli by ste si košeľový zvršok kúpiť, ibaže neviete, čo si k nemu obliecť? Najlepšie si rozumie s ležérnym a športovým štýlom obliekania, fantázií sa pri kombinovaní medze nekladú.

Zamilovali ste si módne úpletové komplety? Prehoďte si cez ne košeľovú bundu, obujte pohodlnú chelsea obuv alebo nízke šnurovacie čižmy a štýlový jesenný outfit je na svete! Šmrncovne vyzerá aj kombinácia košeľovej bundy a mikinových alebo koženkových šiat, pod ktoré si vezmete teplejšie pančuchy, prípadne úzke legíny.

Aj obyčajná ležérna klasika v podobe džínsov a mikiny, skombinovaná so zaujímavým košeľovým zvrškom a chunky obuvou, nadobudne úplne nový rozmer. Ak vám nechýba odvaha, skúste svoj outfit poskladať z kúskov tón v tóne.

Otvorte svoj šatník jesenným trendom a doplňte ho o shacket.