NEBOJTE SA FARIEB A ODVIAŽTE SA S AVONOM NA LETNEJ VLNE!

Myslíte si, že poznáte AVON? Naozaj?! Počuli ste o tom, že kozmetický gigant predá každú sekundu až tri rúže? Krása patrí všetkým ženám, a preto si každá z nás zaslúži poznať tento pocit. Aj pomocou kozmetických výrobkov sa snaží spoločnosť zvýrazniť krásne ženské črty a pozdvihnúť tak ich sebavedomie.

Avon verí, že každý má možnosť vytvoriť si svoju vlastnú definíciu krásy, pretože krásu objavujeme vo všetkých farbách, tvaroch a veľkostiach. Zdôraznite preto svoje krásne črty či už prirodzenými alebo výraznými farbami a oslavujte s Avonom pôvab vo všetkých jeho podobách.

Kozmetika je niečo, čo nám ponúka absolútnu slobodu. Či už obľubujete no make-up look alebo full glam, v Avone si na svoje príde naozaj každá. Dôkazom je aj dvojica Ivana Pražáková, stylistka, a Linda Gunišová, oficiálna vizážistka Avon SR a ČR. Linda sa tentokrát ocitla tiež na strane modelky. Dievčatá neváhali použiť najrôznejšie odtiene a ukázať tak ženám, aby sa nebáli experimentovať s makeupom spolu s oblečením a aby sa nechali unášať svojou fantáziou. „Najviac inšpirácie nachádzam v umení, prírode a v uliciach. Rada pozorujem ľudí v rôznych mestách po svete. Tiež sledujem zahraničných, ale aj českých módnych návrhárov,“ prezradila Ivana Pražáková

Zhusťujúca predlžujúca špirála Euphoric Featherlight

Objem: 10 ml

Odviažte sa a doprajte letu farbu! Vašu obľúbenú špirálu teraz nájdete hneď v troch letných odtieňoch – kobaltová modrá, nápaditá fialová a odvážna čierna. Kefka je v tvare presýpacích hodín, čo je zárukou intenzívnej farby bez zaťaženia a navyše dokonale vytočí každú riasu. Zloženie špirály dodá mihalniciam efekt umelých rias s dvojnásobným objemom a dĺžkou. Keratín s ricínovým olejom sa následne postará o potrebnú starostlivosť. Špirála Euphoric Featherlight je obľúbenou pomôckou aj Lindy Gunišovej – oficiálnej vizážistky pre Avon SR a ČR.

Tekutý rúž s matným efektom Lip Paint

Objem: 7 ml

Bežná cena: 7,90 €

Chcete sa cítiť šik? Oživte svoj letný look novým hydratačným tekutým rúžom z obľúbenej línie Ultra! Nájdete ho až v 10 saténovo-matných farbách. Aplikácia je jednoduchšia ako kedykoľvek predtým vďaka hladkému tvarovanému aplikátoru, ktorý vám pomôže naniesť ideálne množstvo farby. Jeho zloženie s avokádom, kokosovým olejom, bambuckým maslom a vitamínom E dodá perám maximálnu hydratáciu! Neváhajte a nechajte sa unášať letnou vlnou sýtych farieb. „Trendom tohtoročného leta budú púdrové odtiene – staroružová a marhuľová, či neutrálne farby – béžová a karamelovo hnedá,“ radí stylistka Ivana Pražáková.

Rýchloschnúci lak na nechty Pro Colour

Objem: 10 ml

Bežná cena: 4,50 €

Zvýraznite svoje letné opálenie žiarivými lakmi na nechty. Nestarnúca klasika v podobe rýchloschnúceho laku Pro Colour teraz prichádza hneď v piatich nových trendových farbách. Trvácnu farbu, lesk a plné krytie dosiahnete už aj jedným ťahom. Stačí naozaj chvíľa a manikúra ako zo salónu je na svete! Nechajte sa inšpirovať stylistkou Ivanou Pražákovou a posuňte svoj letný look na inú úroveň. „Farebné nechtíky nám v lete dovolia sa viac odviazať. Nechty a oblečenie tvoria jeden celok, preto nad tým musíme trochu popremýšľať, aby to všetko ladilo. Zvolená farba nás nesmie pohltiť a taktiež by nemala pôsobiť rušivo. Platí, že odtieň na nechtoch nemusí byť úplne rovnaký ako farba na oblečení, ale mala by sa k nej čo najviac hodiť,“ dodáva na záver Ivana Pražáková.

Súťažná otázka:

Aké tri druhy sú v tejto novej sérii dekoratívnej kozmetiky?

Svoje odpovede môžete posielať mailom na adresu redakcia@vkocke.sk až do 30.7.2021. Ako predmet správy použite “súťaž –Avon, lip

Traja získajú –   3x novinky z línie Oxypure (pena + mist)

Všeobecné súťažné podmienky
Súťaže sa môžu zúčastniť len osoby staršie ako 18 rokov. Podmienkou súťaže je odoslať správnu odpoveď e-mailom na adresu redakcie (redakcia@vkocke.sk) v čase realizácie súťaže. Súťažiaci sa stáva účastníkom súťaže po splnení tejto podmienky. Vyžrebovanie výhercu súťaže sa bude realizovať do troch dní po ukončení súťaže, ak nebude oznámené inak. Do žrebovania budú zaradení len tí súťažiaci, ktorí odošlú v stanovenom čase správnu odpoveď a spĺňajú podmienky uvedené v týchto pravidlách. Výhercovia budú kontaktovaní mailom. Účastníci tejto súťaže sa jej zúčastňujú s vedomím, že nemôžu požadovať výhru v inom rozsahu okrem rozsahu, aký určí usporiadateľ. Účastníci tejto súťaže sú si súčasne vedomí toho, že v zmysle § 845 Občianskeho zákonníka č. 40/1964 Zb. v platnom znení nemožno výhry vymáhať a to ani prostredníctvom súdu. V prípade tlačovej chyby o tejto súťaži usporiadateľ za toto nenesie zodpovednosť. Ak je výherca neplnoletý, bude automaticky diskvalifikovaný. Výhry budú odovzdané len tým vyžrebovaným účastníkom súťaže, ktorí dodržia pravidlá tejto súťaže, splnia podmienky v nich stanovené a ich nárok bude usporiadateľom potvrdený. Výhru odovzdá usporiadateľ alebo ním poverená osoba. V prípade sporu o platnosti nároku na výhru vloženú do tejto súťaže je rozhodujúce rozhodnutie usporiadateľa. Usporiadateľ bude výhercu kontaktovať prostredníctvom e-mailovej správy. Vecné výhry budú jednotlivým výhercom odovzdané osobne alebo zasielané poštou resp. zásielkovou službou na adresu, ktorú uvedú. Pred odovzdaním výhier sa osoba preberajúca výhru musí preukázať osobným dokladom. V prípade, že si výherca výhru neprevezme alebo nepreukáže splnenie podmienok na odovzdanie výhry do 14 dní od prvého informovania o výhre Usporiadateľom, výhra prepadá v prospech usporiadateľa. Účastník zapojením sa do tejto súťaže dáva usporiadateľovi v zmysle zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení súhlas na spracovanie svojich osobných údajov pre potreby tejto súťaže v zmysle § 65 zákona č. 610/2003 Z.z. o elektronických komunikáciách súhlas na volanie alebo zasielanie SMS na číslo telefónu poskytnuté v registračnom formulári na účely priameho marketingu. V prípade výhry dáva účastník súťaže súhlas so zverejnením celého mena a obce na www.vkocke.sk, prípadne aj na facebookovskej stránke. Usporiadateľ si vyhradzuje právo na zmenu pravidiel. Účasťou v tejto súťaži vyjadrujú jej účastníci súhlas s pravidlami tejto súťaže a s ich záväznosťou.