Horúce letné dni sú ako stvorené na záhradnú párty

Dostali ste pozvánku na domácu grilovačku alebo večierok? Alebo ste sami v úlohe hostiteľa? Okrem dobrej nálady nezabudnite ani na ten správny módny outfit. Čo si na záhradnú akciu obliecť, aby ste vyzerali štýlovo a zároveň sa cítili pohodlne?

Aj keď záhradné slávnosti nemajú stanovený dresscode, vybraný outfit by mal i tak do istej miery typu udalosti odpovedať. Pokiaľ sa jedná o formálnejšiu akciu, napríklad krstiny alebo svadbu, je vhodné siahnuť aspoň po koktejlkách, prípadne po elegantnejších letných maxi šatách, ktoré doladíte napríklad zaujímavými sandálmi na nízkom či blokovom podpätku, alebo balerínami. Prechádzka po tráve vo vysokých ihlových podpätkoch by nebola to pravé orechové.

Ak sa naopak chystáte na menej formálnu akciu, napríklad na oslavu narodenín, výročia alebo na klasickú letnú grilovačku, fantázii sa pri obliekaní medze nekladú. Aj keď pohodlie je samozrejme dôležité, bola by škoda odbiť zaujímavú udalosť iba džínsovými šortkami a tielkom. Čo teda na seba?

Stavte na pohodlné a štýlové kúsky v podobe ľahkých letných šiat v rôznych dĺžkach, alebo overalu. Trendom sú tiež vzdušné letné komplety skladajúce sa z topu a dlhšej sukne, prípadne voľnejších nohavíc. Osviežte svoj letný look atraktívnymi doplnkami či kabelkou, obujte sandále a môžete vyraziť!