D-Link získal dve prestížne ocenenia iF Design Awards

Spoločnosť D-Link, globálny líder v oblasti kamerového dohľadu a zabezpečenia domácností, oznámila, že získala ďalšie svetovo uznávané ocenenia iF Design Awards za dve zo svojich domácich inteligentných dohľadových Wi-Fi kamier – outdoorovú 2K QHD Pan&Zoom kameru DCS-8635LH a vonkajšiu Full HD Wi-Fi kameru DCS-8302LH.

Vďaka sofistikovaným funkciám, ako je detekcia osôb na báze umelej inteligencie (AI), dokáže Wi-Fi kamera D-Link presne identifikovať pohyb človeka v reálnom čase a minimalizovať tak falošné poplachy. Model DCS-8302LH ponúka kvalitný obraz vo Full HD 1080p počas celého dňa a s infračerveným nočným videním s dosahom až na päť metrov aj v úplnej tme. So vstavaným mikrofónom a reproduktormi pre obojsmernú komunikáciu a s funkciou sirény, môže kamera nielen upozorniť na podozrivý pohyb, ale zároveň aj odstrašiť prípadných narušiteľov. Vďaka výkonnej Wi-Fi a telu odolnému voči poveternostným vplyvom, je možné túto kameru nainštalovať kdekoľvek v domácnosti, garáži, záhrade alebo v prostredí menších firiem.


2K QHD Pan&Zoom (DCS-8635LH) Wi-Fi kamera pre vonkajšiu inštaláciu, ktorá bude u nás k dispozícii neskôr v tomto roku, poskytuje presný a podrobný prehľad pri monitorovaní a ochrane domácnosti alebo malej kancelárie. Kamera je odolná voči poveternostným vplyvom s krytím IP65 ponúka video vo vysokom rozlíšení a 360-stupňové pokrytie vďaka sofistikovanej motorizovanej funkcii otáčania. S pokročilými funkciami, ako je detekcia osôb, rozpoznávanie tváre, automatické sledovanie pohybu, detekcia rozbitia skla a siréna, môžu používatelia rýchlo odhaliť a aj odradiť prípadných votrelcov, aby mohli lepšie ochrániť svoj domov.

Kevin Wen, prezident spoločnosti D-Link Europe, povedal: “Sme nesmierne hrdí, že sme boli tento rok ocenení dvoma prestížnymi cenami iF Design Awards a že naše inteligentné domáce kamery vynikajú medzi tisíckami produktov iných spoločností. Ocenenia sú dôkazom nášho záväzku vytvárať a vyvíjať produkty vynikajúcej kvality, dizajnu a funkčnosti.“


Súťaž iF Design Award usporadúva najstaršia nezávislá projekčná organizácia na svete – iF International Forum Design GmbH so sídlom v nemeckom Hannoveri. V tomto roku bolo do súťaže prihlásených vyše 10 tisíc produktov z 52 krajín. Pre viac informácií navštívte prosím stránky https://eu.dlink.com/cz/cs/.