Minerálny mejkap Annabelle Minerals šetrí prírodu

Annabelle Minerals pokračuje vo svojej ceste #lesswaste a predstavuje nádobku na opakovateľné použitie na skladovanie minerálneho mejkapu. 

Je možné zastaviť výrobu plastu? Rozhodne nie, ale určite je možné ju obmedziť. Annabelle Minerals prichádza s alternatívou k plastovým nádobkám na miešanie a skladovanie minerálnej kozmetiky. Jedná sa o znovu použiteľnú hliníkovú nádobku Annabelle Minerals.

Prečo siahnuť po hliníkových obaloch? Hliníkové obaly majú mnoho výhod.·      Sú ľahké – produkujú nižšiu uhlíkovú stopu v doprave. Pri každodennom prenášaní nezaťažia vašu kozmetickú taštičku.·      Sú odolné – pri páde sa nerozbijú.·      Môžu byť efektívne recyklované – hliníkové obaly môžu byť recyklované do nekonečna, pretože nestrácajú kvalitu materiálu v priebehu recyklácie. Malo by im to však byť umožnené, a zabezpečiť, aby skončili v kontajneri na kovy.

Znovu použiteľná nádoba Annabelle Minerals je vyrobená výhradne z hliníka ružovej farby. Je vybavená sitkom a labutienkou, ktoré slúžia na dva účely – chránia produkt pred vysypaním, a umožňuje vám rýchlu úpravu mejkapu počas dňa. Hliníková nádoba je mimoriadne priestranná – pojme až 18 g sypkej kozmetiky. Ako najlepšie opísať opakovateľne použiteľnú nádobu tromi slovami? Ekologická praktická a pútavá. Pridajte sa k skupine ekologicky zmýšľajúcich spotrebiteľov a vyberte si kozmetiku bez zbytočných plastov.