Do čoho sa oplatí investovať vo výpredajoch tento rok?

Veľké online výpredaje sa po novom roku stávajú najväčším lákadlom pre naše peňaženky. A aj keby sme si chceli nakúpiť všetky tie trendy kúsky za tretinové ceny, pravdepodobne nemáme neobmedzený rozpočet. Preto je potrebné nakupovať s rozumom. Poďme sa teda spolu pozrieť na to, do čoho sa oplatí v sezónnych výpredajoch investovať tento rok.

Drahšie kúsky

Vo výpredajoch sa vám najviac oplatí nakupovať drahšie, kvalitnejšie kúsky, pretože pri nich zľavu pocítite najviac. Navyše, ak sa jedná o produkt z kvalitných materiálov, lepšiu enu určite oceníte. Hovoríme najmä o drahších kúskoch akými sú kožené topánky a doplnky, kabáty alebo bundy. Koža je materiál do ktorého sa vám rozhodne oplatí investovať, pretože má dlhú životnosť, s čím súvisí aj to, že je veľmi odolná voči poškodeniu. Preto sa nemusíte báť, že by vám takýto kožený doplnok vydržal len jednu sezónu. Takisto pri výbere kabáta je vhodné investovať do kvalitnej vlny alebo luxusného kašmíru.Nebojte sa siahnuť ani po výraznejších farbách, takisto však nič nepokazíte jednoduchou klasikou.

Oblečenie na doma

Tepláky a teplákové súpravy sa momentálne stali nevyhnutnou súčasťou nášho každonenného šatníka. Tieto dni trávime väčšinu nášho času doma a preto potrebujeme pohodlné a príjemné oblečenie, ktoré môžeme využiť nielen pri pobyte doma, ale aj vonku v prírode. Preto sa vám v tohtoročných sezónnych výpredajoch jednoznačne oplatí investovať aj do pohodlných teplákov, mikín či legín. Takúto teplákovú súpravu môžete nosiť ako zladený komplet alebo osobitne v kombinácií s inými kúskami. Športové oblečenie je rovnako ako oblečenie na doma ideálne na tieto voľnejšie dni, no pri jeho výbere musíme byť viacej obozretnejší. Športové oblečenie by ste si nemali vyberať iba podľa toho, či sa vám páči. Vždy pozerajte hlavne na jeho funkčnosť. Funkčné športové oblečenie znamená, že sa jedná o oblečenie zo špeciálnych materiálov, ktoré odvádzajú od tela vlhkosť a je pohodlné nielen svojím strihom ale aj použitými materiálmi. Kvalitné funkčné oblečenie sa taktiež radí medzi tie drahšie kúsky, preto ho určite odporúčame nakupovať aj v období výpredajov.

Kvalitná kozmetika

Kvalitná luxusná kozmetika nie je tiež lacná záležitosť. Najmä ak sa rozhodneme do našej pleti zainvestovať a dopriať jej zvýšenú a potrebnú starostlivosť. Preto sú výpredaje skvelým obdobím na to aby sme si doplnili naše kozmetické zásoby či dokonca vyskúšali nejaké novinky. Veľa značiek ponúka po sviatkoch rôzne štartovacie sety za zvýhodnené ceny a práve na tie by ste sa mali zamerať.  Výhodou používania kozmetických sád je, že obsahujú produkty rovnakej série a vzájomne tak posilňujú svoje účinky. Preto ak premýšľate nad zmenou vašej doterajšej kozmetiky, takáto sada bude pre vás ideálna.

Il. fotografia: pinterest.com
Galéria: Twinset, La Femme, Björn Borg – upbrands.sk, BiOrgnaica.sk, BeautySecret.sk