Ako hovoriť s mužmi

Chcete naplnený vzťah a viac šťastia s mužmi?  Tu je riešenie – naučte sa hovoriť tak, aby vás muži počuli! Zaujmite postoj, ktorý vás bude baviť a jeho povznesie. Ľahko a hravo tak získate, čo chcete a obaja budete šťastní. Presne o to ide v tejto knihe. Do Ríma vedie veľa ciest, ako je známe, a  rovnako existuje aj veľa možností, ako hovoriť s mužmi.

Už dávno je známe, že muži a ženy hovoria rôznymi jazykmi. Nicole Stange, odborníčka na vzťahy, už dlhé roky skúma, ako túto situáciu zmeniť tak, aby boli v partnerstvách eliminované konflikty a aby sa zvýšila efektivita komunikácie. Tým sa totiž v pozitívnom zmysle podporí aj dynamika párových vzťahov.

Takže – ako môžu ženy hovoriť s mužmi tak, aby im muži rozumeli? Ako dosiahnuť, aby bol ich odkaz nezameniteľný? Nuž, niečo už vieme – ide v prvom rade o jasný a priamy spôsob vyjadrovania slov, nazývanie vecí pravými menami. Ženy tušia, že očakávať od muža, že si z ich náznakov „domyslí“, o čo im ide, je márne. Nicole Stange však odkrýva  množstvo ďalších pravidiel, ktoré budú pre mnohé ženy prekvapujúcimi, no na druhej strane, po ich aplikovaní v praxi rýchlo zistia, že aj prekvapujúco fungujúcimi.

Slovenský preklad Henrieta Hatalová.

Kniha AKO HOVORIŤ S MUŽMI vychádza na 208 stranách. Odporúčaná cena 12,90  €.