Vyhrajte darčeky od Avonu pre celú rodinu

Myslíte si, že poznáte Avon? Naozaj?! Uhádli by ste, že Avon predá každú sekundu 7 parfumov? To je viac ako predá ktorákoľvek iná značka. Obdarujte na Vianoce celú rodinu bohatou nádielkou setov a výrobkov z dielne Avon. Originálne darčeky vhodné do každej domácnosti potešia rovnako ženy, mužov ako aj deti.

#WatchMeNow #SledujteMa #AvonIsChanging #AvonSaMeni

Ešte stále premýšľate, čo dať niektorým členom vašej rodiny či blízkym? Avon prichádza s inšpiráciou na darčeky pre všetky vekové kategórie.

Pena do kúpeľa a sprchovací gél v 1

Pena do kúpeľa a sprchovací gél v 1 s vôňou čokolády

Objem: 250 ml

Bežná cena: 5,50 €

Pena do kúpeľa a sprchovací gél v 1 s vôňou červených ríbezlí

Objem: 250 ml

Bežná cena: 5,50 €

Čarovná atmosféra s penami do kúpeľa s vôňou Vianoc je zárukou večeru plného relaxu.

Set vône do bytu Far Away

Set obsahuje:

2 sviečky

1 difuzér

Bežná cena:  23,90 €

Exotický set rozvonia každý priestor sladkou broskyňou, madagaskarskou vanilkou v kombinácii s kvetinovou arómou frézie, jazmínu, kvetu pomaranča, hrejivým nádychom ďalekého orientu v podobe ambry a drevitými tónmi santalového dreva.

Darčekový set Frozen II

Set obsahuje:
Gél na vlasy 50 ml

Krém na ruky 50 ml

MINI kolíska vôňa v spreji

Lesk na pery 7 ml

Bežná cena: 17,00€

Vôňa cukroviniek a čerstvého ovocia je skvelou voľbou pre každé malé dievčatko.  

Hrnček a podložka Sovička

Hrnček Sovička

Objem: 300 ml

Bežná cena bude: 19,90 €

Podložka pod tablet Sovička

Materiál: 100 % polyester

Rozmery: 18 x 17 x 20 cm

Bežná cena bude: 23,90 €

Či už sledujete recept pri varení so zamazanými rukami alebo si vychutnávate horúci nápoj pri obľúbenom seriály, podložka usadí váš tablet na miesto a hrnček udrží váš nápoj teplý.

Set s vôňou broskyne a vanilky

Set obsahuje:

Telový sprej s vôňou broskyne a vanilky 100 ml

Sprchovací krém s broskyňou a vanilkou 250 ml

Pena do kúpeľa s vôňou broskyne a vanilky 500 ml

Bežná cena: 16,20 €

Darujte svojim blízkym hrejivý pocit v podobe telového setu obohateného o makadamiový olej. Rozmaznácajúce tóny sladkej vanilky a šťavnatej broskyne, dozreté an slnku, vám pripomenú tie najlepšie spomienky.

Súťažná otázka:

Aké produkty obsahuje set s vôňou broskyne?

Svoje odpovede môžete posielať mailom na adresu redakcia@vkocke.sk až do 20.12.2020. Ako predmet správy použite “súťaž – Avon, rodina.

Traja výhercovia vyhrajú:

Set s vôňou broskyne a vanilky

Všeobecné súťažné podmienky
Súťaže sa môžu zúčastniť len osoby staršie ako 18 rokov. Podmienkou súťaže je odoslať správnu odpoveď e-mailom na adresu redakcie (redakcia@vkocke.sk) v čase realizácie súťaže. Súťažiaci sa stáva účastníkom súťaže po splnení tejto podmienky. Vyžrebovanie výhercu súťaže sa bude realizovať do troch dní po ukončení súťaže, ak nebude oznámené inak. Do žrebovania budú zaradení len tí súťažiaci, ktorí odošlú v stanovenom čase správnu odpoveď a spĺňajú podmienky uvedené v týchto pravidlách. Výhercovia budú kontaktovaní mailom. Účastníci tejto súťaže sa jej zúčastňujú s vedomím, že nemôžu požadovať výhru v inom rozsahu okrem rozsahu, aký určí usporiadateľ. Účastníci tejto súťaže sú si súčasne vedomí toho, že v zmysle § 845 Občianskeho zákonníka č. 40/1964 Zb. v platnom znení nemožno výhry vymáhať a to ani prostredníctvom súdu. V prípade tlačovej chyby o tejto súťaži usporiadateľ za toto nenesie zodpovednosť. Ak je výherca neplnoletý, bude automaticky diskvalifikovaný. Výhry budú odovzdané len tým vyžrebovaným účastníkom súťaže, ktorí dodržia pravidlá tejto súťaže, splnia podmienky v nich stanovené a ich nárok bude usporiadateľom potvrdený. Výhru odovzdá usporiadateľ alebo ním poverená osoba. V prípade sporu o platnosti nároku na výhru vloženú do tejto súťaže je rozhodujúce rozhodnutie usporiadateľa. Usporiadateľ bude výhercu kontaktovať prostredníctvom e-mailovej správy. Vecné výhry budú jednotlivým výhercom odovzdané osobne alebo zasielané poštou resp. zásielkovou službou na adresu, ktorú uvedú. Pred odovzdaním výhier sa osoba preberajúca výhru musí preukázať osobným dokladom. V prípade, že si výherca výhru neprevezme alebo nepreukáže splnenie podmienok na odovzdanie výhry do 14 dní od prvého informovania o výhre Usporiadateľom, výhra prepadá v prospech usporiadateľa. Účastník zapojením sa do tejto súťaže dáva usporiadateľovi v zmysle zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení súhlas na spracovanie svojich osobných údajov pre potreby tejto súťaže v zmysle § 65 zákona č. 610/2003 Z.z. o elektronických komunikáciách súhlas na volanie alebo zasielanie SMS na číslo telefónu poskytnuté v registračnom formulári na účely priameho marketingu. V prípade výhry dáva účastník súťaže súhlas so zverejnením celého mena a obce na www.vkocke.sk, prípadne aj na facebookovskej stránke. Usporiadateľ si vyhradzuje právo na zmenu pravidiel. Účasťou v tejto súťaži vyjadrujú jej účastníci súhlas s pravidlami tejto súťaže a s ich záväznosťou.