XXL porcia hudby a zábavy – roztočte to u vás doma

Milujete hudbu, tanec a zábavu pri karaoke? V tom prípade je pre vás ako stvorený extra výkonný párty reproduktor ORAVA CRATER XXL s celkovým hudobným výkonom 150 W, s ktorým si užijete vzrušujúce okamihy na každej párty, rodinnej oslave alebo len tak s milovanou polovičkou či s deťmi počas bláznenia sa doma, aby sa človek z toho vysedávania doma nezbláznil.

Tento super zabávač je zostavený z 3 reproduktorov – 10´´ subwoofera, 8´´ basového a 1´´ výškového reproduktora. Vďaka Bluetooth funkcii ho hravo spárujete s mobilom, tabletom i počítačom, kde máte iste napakované tony obľúbenej hudby. Je vybavený aj klasickými vstupmi – cez USB vstup ho ľahko prepojíte s mp3 prehrávačom, hity si môžete pustiť aj z USB kľúča, alebo si ho prepojíte s TV. Okrem USB vstupu má aj AUX vstup, Line In, MIC na zapojenie karaoke mikrofónu a vstup na pripojenie elektrickej gitary, keď chcete byť hviezdou koncertných pódií práve vy. Má zabudované FM rádio, je vybavený ekvalizérom a DJ PROFI efektmi na okamžitú úpravu hudby (Scratch, Yeah, Laser a Beat Box) a vďaka LED RGB podsvieteniu „hrá“ až 6 farebnými efektmi. Pre jednoduché premiestňovanie má na podvozku 4 kolieska a po bokoch šikovné rúčky na uchopenie. Napriek slušným rozmerom s extra výkonom ho hravo dostanete tam, kde práve chcete rozprúdiť poriadnu párty. V príslušenstve nájdete diaľkové ovládanie aj 2 karaoke mikrofóny.

Extra výkonný párty reproduktor Orava Crater XXL môže byť váš za 269 €. Je to aj skvelý tip na vianočný darček pre všetkých, čo sa radi bavia a radi žijú svoj život naplno.

www.orava.eu