Majte dámsku módu v malíčku a kombinujte jesenné kúsky oblečenia vkusne

Mnohé ženy ju majú v malíčku, mnohé si zase nechávajú podariť módnymi stylistkami v obľúbených dámskych magazínoch. Ak chcete ale zaujať, mali by ste mať módu v malíčku. Každej žene pristane niečo iné. Treba zohľadňovať nielen vek, typ postavy, ale aj farbu vlasov. Majte dámsku módu v malíčku a kombinujte jesenné kúsky oblečenia vkusne.

Dámsky vlnený kabát, rolák, elegantné nohavice a členkové čižmy

Dámsky vlnený kabát v neutrálnej farbe je obľúbený dámsky jesenný kúsok. Ženy ho môžu nosiť do práce, na pracovné stretnutie, na nákupy, na behanie po úradoch, ale aj na stretnutie s kamarátkami. Je to elegantný kúsok, ktorý je zároveň nadčasový, čiže sa dá nosiť aj nasledujúce sezóny.

Dámsky vlnený kabát môžete kombinovať počas jesene s obtiahnutým rolákom (bavlneným, či rolákom z jemnej pleteniny), s elegantnými nohavicami (kostýmovými nohavicami, chinos nohavicami) a ako obuv si k tomuto outfitu môžete zvoliť členkové čižmy z prírodnej kože.

Čo sa týka farieb, teraz na jeseň odporúčame škoricový, či béžový kabát; tmavozelený, bordový rolák a tmavosivé, či čierne nohavice. Členkové čižmy vyberajte v hnedej, alebo čiernej farbe.

Takúto kombináciu nájdete aj v dámskych módnych časopisoch a nikdy neviete, či nie náhodou aj na bulvárnych weboch, kde sú články nielen o domácich, ale aj zahraničných celebritách. Bulvár je dobrá inšpirácia na dámske outfity, preto sa pokojne nechajte inšpirovať aj ním.

Rolákové šaty z jemnej pleteniny, pančuchy, čižmy nad kolená a teddy kabát

 Rolákové šaty z jemnej pleteniny síce nenájdete v ponuke luxusných spoločenských šiat, ktoré sú vhodné skôr na plesy, svadby, či iné významné spoločenské udalosti, ale sú veľmi potrebnou súčasťou dámskych jesenných šatníkov. Môžete siahať po farebných rolákových šatách. Do vzorov však neodporúčame ísť. Vzory si skôr vyberajte práve na dámskych pančuchách.

Rolákové šaty z jemnej pleteniny, v prípade väčšej zimy bavlnené tielko pod nimi, pančuchy a teddy kabát sú trendy dámskou kombináciou, ktorú počas jesene oceníte.

Teddy kabátik je hrejivý a zachráni vás pred silným vetrom a výraznými výkyvmi teploty.

 

Zdroj obrázka:
Autor: Boiko Olha / Shutterstock.com