TOP letné kúsky, ktoré by mala mať v šatníku každá žena!

Ako to už zvykom býva, v lete väčšina z nás siaha po farebnejších, štýlových kúskoch a extravagantnejších trendoch.  V lete sú výrazné modely, farby a strihy  povolené , a to v akomkoľvek veku a pri každej príležitosti.  Aké výrazné trendy budú teda kraľovať aktuálnej sezóne a hlavne ako ich nosiť prezrádza nasledujúci článok.

Crop top, alebo športová podprsenka

Polovica žien sa ich bojí, druhá polovica si bez nich nedokáže predstaviť svoj letný šatník. Ale ak ste si doteraz mysleli, že crop topy sú určené výhradne tínedžerkám, presvedčíme vás o opaku. Stačí málo na to, aby ste si pomocou crop topu vyčarovali zaujímavý outfit. A dokonca, crop top dokáže byť aj elegantný! Doplňte ho ku kostýmovým alebo pánskym nohaviciam, hoďte si naň zaujímavé sako alebo bundu a obujte si lodičky alebo farebné tenisky. Toto leto môžete crop top vymeniť aj za farebnú, trendy športovú podprsenku. Tá sa dá, rovnako ako top, nakombinovať do každodenného outfitu.

Mnohé značky ponúkajú už aj dizajnérske kúsky, ktoré sú nielen trendy, ale aj funkčné. Sú ženské a sexi a hodia sa rovnako na cvičenie, ako aj na bežný deň.

Volány sú v kurze!

K horúcim trendom leta patria jednoznačne volány. Ak ste si doteraz mysleli, že načačkané volániky sú dávno prežitý gýč, neunáhlite sa s úsudkom. Tento nesmierne ženský trend  zohráva v súčasných kolekciách naozaj významnú úlohu. Objavuje sa na šatách, blúzkach a topoch, ale aj na sukniach či šortkách.  Volány môžete  skombinovať s kontrastnými kúskami ako napríklad športovými teniskami a dlhou sukňou alebo si môžete zachovať jemnú ženskosť a zvoliť si elegantnejšiu obuv. Je to len a len na vás!

Všestranné kimono

Kimono je veľmi všestranný kúsok, ktorý oceníte najmä v lete. Cez deň ho môžete nosiť v kombinácii s plavkami na pláži , alebo len tak prehodené cez šaty.  Vyzerá tiež výborne s džínsami a šortkami. Nič totiž nepôsobí tak bohémsky ako vzdušné vzorované kimono. Dodá stylingu ten správny letný „vibe“ a pridá vášmu outfitu trochu farby, vzorov a fantázie. Kimoná z jemného saténu tiež môžete nosiť k elegantným nohaviciam, či sukniam. Dĺžku vždy prispôsobte vašej postave a výslednému stylingu.

Il. fotografia: pinterest.com
Galéria: Björn Borg, Twinset, cellbes.sk