Originálne Frappuccino Ruby Flamingo

Ruby Flamingo Frappuccino zaujme nielen svojou originálnou ružovou farbou, ale aj výbornou chuťou, ktorú tomuto krémovému nápoju dodáva malinový sirup a kúsky Ruby čokolády.

To všetko je zvŕšené ružovou šľahačkou. Svojej farbe vďačí jedinečnej Ruby čokoláde, ktorá je vyrobená z kakaového bôbu s rovnakým názvom. Tieto kakaové bôby sa pre prípravu čokolády nefermentujú vôbec (alebo len veľmi málo), vďaka čomu si zachovajú prirodzenú zmyselnú chuť a rubínový farebný odtieň, ktorý sa v odrode Ruby prirodzene vyskytuje. Táto čokoláda, ktorá bola švajčiarskymi čokolatérmi predstavená v roku 2017, nie je horká, ani mliečna a nevyniká výraznou sladkosťou. Nie je ani umelo dofarbovaná a miešaná s inými druhmi čokolád.

Ruby Flamingo Frappuccino bude v kaviarňach Starbucks uvedené 1. mája a dostupné bude len do vypredania zásob. Ružové šialenstvo si budete môcť vychutnať naplno aj vďaka originálnemu darčeku k nápoju. Nechajte sa uniesť na vlne Ruby Flamingo v kaviarňach Starbucks na Hlavnom námestí a v nákupných centrách OC Central, Eurovea a Avion v Bratislave alebo v Auparku v Žiline.