Poctivé zemiakové prílohy ľahko a rýchlo s Dr. Oetker!

Chcete si užiť voľno alebo víkend bez toho, aby ste celý deň strávili pri sporáku? Máme pre vás ľahké a rýchle riešenie s chuťou slovenskej tradície! Vďaka novým zemiakovým výrobkom od Dr. Oetker dokážete vyčarovať plnohodnotnú prílohu už za pár minút. Vyskúšajte poctivé Zemiakové kaše Dr. Oetker vyrobené s láskou na Slovensku alebo obľúbené Zemiakové knedle Dr. Oetker, ktoré sú ideálnou prílohou k mnohým jedlám. Prajeme vám dobrú chuť!                            

Zemiakové kaše vyrobené s láskou na Slovensku

Chcete ušetriť čas, chutne si navariť a zároveň sa spoľahnúť na overenú kvalitu? Siahnite po novinke – Zemiaková kaša Dr. Oetker, ktorú pripravíte jednoducho, pridaním vody a mlieka. Pri najbližšej príležitosti môžete taktiež vyskúšať novinku – Zemiaková kaša s mliekom Dr. Oetker, ktorá obsahuje 7 % plnotučného mlieka a pripravíte ju tak, že pridáte iba vodu. Obe kaše sú vyrobené s láskou na Slovensku, z najkvalitnejších surovín a bez pridanej soli. Tradičnú pochúťku si teda môžete dosoliť a dochutiť presne tak, ako ju máte radi. Potešte seba a svojich najbližších dokonalou prílohou, ktorá bude vždy po ruke!

Dokonalé zemiakové knedle za pár minút!  

Viete si predstaviť pečenú kačku s kapustou alebo údené mäso so špenátom či iné tradičné recepty bez chutnej zemiakovej knedle? Niektoré recepty si túto prílohu doslova žiadajú! Vďaka NOVINKE – Zemiakové knedle Dr. Oetker zvládnete prípravu knedlí jednoducho a rýchlo len s pridaním vody. Zemiakové knedle Dr. Oetker neobsahujú umelé farbivá a sú vyrobené z kvalitných ingrediencií s garanciou úspechu. Nechajte sa inšpirovať a pripravte si neodolateľné zemiakové knedle plnené údeným mäsom podľa receptu na zadnej strane obalu. Pripraviť dokonalé obedové menu nebolo nikdy jednoduchšie! Vyskúšajte.