Biela farba bude kráľovnou letnej sezóny

Biela je jednou z najzaujímavejších farieb, dáva nám neobmedzený priestor na kreativitu a ľahko sa kombinuje aj s inými odtieňmi. Je farbou čistoty, elegancie a luxusu a rozhodne patrí letu a letným mesiacom. A užiť si ju môžeme nielen na oblečení ale aj v interiéri, ktorému so správnou štipkou kreativity dodá nádych pohodlného minimalizmu a trendy elegancie.

Biela v móde

Jedným z najobľúbenejších letných kúskov sú určite biele šaty. Ľahké, vzdušné, doplnené džínsovinou a teniskami sú skvelou voľbou pre neformálne letné oblečenie. Slávnostnejší vzhľad dosiahnete, ak si biele šaty zvolíte v luxusnejších materiáloch, akým je napríklad hodváb a doplníte ich jemnými zlatými šperkami. Výsledok bude dokonalý. Vo vašom letnom šatníku nesmú chýbať ani základné biele kúsky, ako biele tričko, biele ľanové nohavice či biela bundička. Jednoduché biele tričko, poprípade biele tričko so zaujímavým vzorom alebo potlačou je letné must-have. Ľanové nohavice sú pohodlnou a trendy voľbou a vyzerajú skvele nielen na dovolenke ale aj v každodennom outfite. Biela bundička je univerzálny kúsok, ktorý si môžete obliecť k džínsom, sukniam a dokonca aj k hodvábnym šatám, u ktorých zvýrazní jemnosť materiálu a vytvorí zaujímavý kontrast. V lete netreba zabúdať ani na biele doplnky, ktoré sú tiež hitom letnej sezóny. Od kabeliek, topánok až po šperky…doprajte si všetky. Nádherne doplnia váš outfit ,skvele sa kombinujú aj s inými farbami a zároveň dodajú vášmu outfitu ten pravý, svieži, elegantný look.

Farebné kombinácie

Je zrejmé, že biela farba je maximálne kombinovateľná, dáva vyniknúť farbám a zároveň je schopná oživiť akýkoľvek outfit. Ak sa rozhodnete pre kombináciu bielej s inými farbami, ideálne je zvoliť si maximálne dve farby, ktoré budú buď vo výraznom kontraste alebo len jemne podčiarknu eleganciu bielej.

Klasická je rozhodne kombinácia bielej a čiernej, ktorá nikdy nevyjde z módy a navždy ostane jednou z najtypickejších a trendy módnych kombinácií. Túto dvojicu farieb nájdete aj na športovejších kúskoch, ktoré krásne vyniknú v zaujímavom kontraste.

Ak chcete len jemne podčiarknuť eleganciu bielej, skombinujte ju s odtieňmi béžovej ,či krémovej. Tieto farby vytvoria čistý a veľmi jemný kontrast, ktorý bude pôsobiť sviežo a elegantne.

Biela v interiéri

Biela farba bola, je a vždy bude trendová. Je ideálnym riešením v interiéri, zariadenom nielen v minimalistickom, ale aj romantickom alebo škandinávskom štýle. Je nadčasová a hodí sa takmer do každej miestnosti.

Jej veľkou výhodou je, že opticky zväčšuje priestor, môžete tak dosiahnuť lepší pocit v menších alebo tmavších častiach bytu. Vyvoláva žiadúci pocit čistoty a najlepšie sa hodí k prírodným materiálom, ktorým tak vynikne ich štruktúra a krása. Nebojte sa jej a zaraďte ju do svojho interiéru, či už v podobe bieleho nábytku alebo siahnite po bielych doplnkoch.  Váš domov bude vďaka nej pôsobiť elegantne, minimalisticky , ale zároveň veľmi pohodlne.

Il. fotografia: pinterest.com
Galéria: VERO MODA, Twinset, Cellbes,