Jarné líčenie – trendy 2020

Módne prehliadky v New Yorku, Londýne, Miláne a Paríži ovládli neónové a pastelové očné tiene. Nebojte sa farieb a vyskúšajte 10 vysoko pigmentovaných ílových odtieňov Annabelle Minerals. Vysoko pigmentované odtiene, ktoré sa nerozmazávajú, neopadávajú a dodajú vám krásny saténový efekt. Navyše sa nemusíte obávať, že podráždite jemnú pokožku okolo očí.

Dymové líčenie

Aplikujte si dymové tiene s ktorými budete na párty neprehliadnuteľná. Skombinujte broskyňový tieň Ice Tea s teplo hnedým odtieňom Cocoa Cup. Sladká oranžová farba váš pohľad osvieži a zvýrazní, teplá intenzívne hnedá s hrdzavým podtónom zároveň vytvorí elegantný matný efekt, ktorý výborne zvýrazní tmavú farbu očí. Nadčasový trend svetlých dymových odtieňov sa opakuje už niekoľko rokov a nie je tomu inak ani tento rok.

Blendovanie

Menej odvážne ženy môžu vyskúšať nenápadné a prirodzené blendovanie (= jemné prechody medzi jednotlivými odtieňmi očných tieňov). Svetlý broskyňový odtieň Smoothie najviac ladí s prirodzenými ílovými očnými tieňmi pripomínajúcimi kávu s mliekom. Všestranný odtieň, podobný ovocnému kokteilu, váš pohľad ľahko zvýrazní. Naopak univerzálny nude odtieň White Coffee váš prirodzený odtieň pleti podporí a zjednotí.

Ako očné tiene nanášať?

Hladká štruktúra ílových tieňov Annabelle Minerals zaisťuje jednoduché nanášanie a následné rozotieranie. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov použite správny tieňovací štetec na očné tiene – vďaka nemu získate efekt prepojenia farieb.

Trendy fialová

Farbou tohto roku je síce modrá, ale odtieň fialovej zažíva v mejkapovom svete naozajstný boom. Fialové tiene, fialové pery, fialová linka – táto farba je tak všestranná, že môžete ísť z tanečného parketu v klube rovno na svadbu. Kolekcia Soft Cocktail obsahuje 10 tieňov v odtieňoch nude a samozrejme trendy fialový odtieň Milkshake, ktorý je inšpirovaný koktailom z lesných plodov. Jemná fialová farba s bielymi tónmi s matným efektom je skvelou voľbou pre denné aj večerné líčenie.

V jednoduchosti je krása

4 spôsoby ako využiť mliečne biele očné tiene Almond Milk

  1. Základný odtieň – pripraví viečka na farebné líčenie
  2. Hlavný odtieň – rozjasní pohľad a vyhladí pokožku
  3. Rozjasňujúci korektor pod oči – zvýrazní pohľad
  4. Biela linka – naneste tiene vlhkým štetcom na očné linky a

získate bielu linku