Už nikdy viac potrhaná alebo pripečená bábovka!

Z najnovších prieskumov o pečení vyplýva, že minimálne raz týždenne doma pečie 42 % Sloveniek*. Čo robiť, ak sa vám podarilo pripiecť koláč? Nezúfajte a uľahčite si život profesionálnou pomôckou na domáce použitie.

Backspray Dr. Oetker sa zaručene stane neodmysliteľnou súčasťou každej kuchyne. Vďaka tejto novinke už nič nepripečiete a všetky vaše sladké dobroty budú vyzerať ako z gastronomického časopisu!

Ešte väčšia radosť z pečenia!

Zabudnite na mastné prsty či potieranie foriem a plechov na pečenie s kúskom masla! Pre všetkých, ktorí sa chcú vyvarovať nežiaducemu pripečeniu cesta na plech a nahradiť tradičné formy vymastenia, je tu novinka BACKSPRAY od Dr. Oetker. –  praktický olej na rastlinnej báze v spreji, ktorý zaručí dokonalé, čisté a jednoduché potieranie plechov, foriem na pečenie, waflovačov či smaženie na panvici. Backspray neobsahuje palmový olej a je vhodný aj pre vegánov. Tento dokonalý kuchynský pomocník je vyrobený s maximálnou starostlivosťou z vysokokvalitného repkového oleja a oleja z hroznových jadierok, ktoré zvyšujú jeho stabilizačnú funkciu a účinnosť.

Praktické a ekonomické balenie

Skvelou výhodou je komfortné a jednoduché dávkovanie, o ktoré sa postará́ balenie v praktickom spreji s rozprašovačom bez hnacieho plynu na bezpečné používanie. Jedno balenie obsahuje 125 ml praktického oleja, ktoré vystačí až na 50 plechov alebo 30 foriem.