Jesenná nádielka pleťovej starostlivosti

Nie je žiadnym tajomstvom, že kozmetickú výbavu treba s príchodom nového ročného obdobia obmeniť, aby sa pleť na zmenené podmienky lepšie adaptovala. Aj preto je jesenná nádielka pleťovej kozmetiky Dermacol plná aktívnych látok, ktoré ju zregenerujú a rozžiaria do krásy.

Hladšia pleť už za 14 dní

Intenzívne omladzujúce sérumCollagen plusje doslova nabité účinnými látkami potrebnými pre pevnejšiu pleť a viditeľné omladenie.  Okrem prírodného kolagénu obsahuje toto sérumaj kyselinu hyalurónovú, olejový extrakt z rastlín a účinnú látku algaktív, ktoré spoločne bojujú proti viditeľným znakom starnutia.  Pravidelné používanie redukuje vzniknuté vrásky a pomáha predchádzať vzniku nových, pleť postupne vypína a navracia jej stratenú hustotu a pevnosť. Výsledky sú viditeľné už po prvej aplikácii, efekt liftingu a spevnenia nastupuje po 14 dňoch*.

Intenzívne omladzujúce sérum Collagen plus, Dermacol – 5,73 eur/12ml

*Klinické štúdie preukázali zvýšenie elasticity pleti o viac ako 40 % a spevnenie pleti o viac ako 30 % (pri pravidelnej aplikácii 2x denne počas 14 dní).Aplikujte na tvár a krk pred nanesením denného či nočného krému. Pre čo najlepší výsledok odporúčame opakovať 14-dňovú kúru každé dva mesiace a starostlivosť dopĺňať ďalšími produktmi z radu Dermacol Collagen plus.

Zažiarte od hlavy až po päty

Multifunkčný suchý olejShimmer my Bodyobsahuje extrakt z rozmarínu a kombináciu 7 olejov (arganový, jojobový, avokádový, makadámiový, mandľový, marhuľový, hroznový), ktoré chránia, vyživujú a zvláčňujú.  Olej môžete používať na pokožku celého tela  – samostatne alebo pridaním pár kvapiek do bežného telového mlieka či do kúpeľa. Vďaka špeciálnej textúre sa rýchlo vstrebáva a nezanecháva mastný pocit. Obsahuje tiež jemné trblietky, ktoré dodajú koži efektný lesk. Blahodarnú kombináciu olejov ocenia aj vaše vlasy. Pre oživenie a dodanie lesku aplikujte malé množstvo oleja na celú dĺžku vrátane končekov alebo si doprajte intenzívnu kúru v podobe 10-minútovej masky.

Hydratujte už počas čistenia

Dvojfázová micelárna voda Hyaluron 3D Therapypatrí do kategórie výrobkov, ktoré odličovaniea čistenie pleti zmenia napríjemný rituál. Najskôr šetrne odstráni nečistoty ajvodoodolný make-upa následne pleti poskytne potrebnú dávku starostlivosti. Zloženie s obsahom kyseliny hyalurónovej aloe vera a uhorkovým extraktompokožku hydratuje, osviežuje a upokojuje. Makadamiovýolejzjemňuje a vyhladzuje pleť, no pritom nezanecháva mastný film.

Odlíčenie ako mávnutím kúzelnej paličky

Rad špeciálnej starostlivosti o pleť s aktívnym uhlím doplnila micelárna odličovacia voda Black Magic. Ako mávnutím kúzelnej paličky  odstráni z pleti aj vodoodolný make-up a zbaví ju nečistôt. Komplex rastlinných látok potláča začervenanie a zbavuješedastého tónu. O tonizáciu a čistenie sa postará  extrakt z čaju Matcha. Panthenol, Aloe veraa extrakt z uhorkyzase pokožku osviežujú a hydratujú. Po použití je pleť žiarivá a svieža.