Nové SSD NVMe PCIe

Spoločnosť Kingston Digital zahajuje dodávky NVMe™ PCIe SSD diskov A2000. Jednostranný M.2 NVMePCIe SSD disk Kingston využíva 3D NAND technológiu a je určený pre bežných používateľov. Pochváliť sa môže prekvapivým výkonom, nízkou spotrebou, menším zahrievaním a výhodnou cenou, čo z neho robí perfektnú voľbu najmä pri upgrade notebooku alebo ultrabooku.

„Spoločnosť Kingston je rada, že môže ponúknuť ďalšiu generáciu svojou základnej rady NVMe PCIe SSD diskov. Vďaka jednostrannej tenkej konštrukcii pre rozhranie M.2 sa A2000 uplatní najlepšie v ultrabooku alebo inom malom systému. Je to skvelé riešenie pre všetkých, ktorí potrebujú navýšiť výkon svojho počítača,“ povedal hovorí Tony Hollingsbee, obchodný manažér Kingston Technology EuropeCo LLP. „Vďaka internej funkcii šifrovania dát sa môžu používatelia spoľahnúť, že pri použití vhodného riešenia pre TCG Opal 2.0 budú ich dáta dobre chránené a zabezpečené.“

A2000 je cenovo dostupné riešenie na ukladanie dát s pôsobivou rýchlosťou čítania/zápisu až 2200/2000 MB/s1, čo predstavuje trojnásobok výkonu SATA SSD diskov. Je ideálny pre bežných používateľov a počítačovýchkutilov, ktorí ocenia mimoriadne rýchlosti odozvy aj načítavanie dát. Naviac má internú funkciu šifrovania, ktorá podporuje komplexnú ochranu dát pomocou 256-bitového hardvérového AES šifrovania a umožňuje použitie bezpečnostných riešení na základe TCG Opal 2.0 od nezávislých dodávateľov softvéru, ako sú Symantec™, McAfee™, WinMagic® a ďalší. Podporuje tiež Microsoft eDrive, špecifikáciu zabezpečenia dátového úložiska pre použitie s BitLocker.

Viac informácií nájdete na www.kingston.com