Toto sú top plavkové trendy roku 2019 



1. Jednodielne plavky
Jedným z najväčších trendov tohtoročnej sezóny budú jednoznačne jednodielne plavky. Ak také vo svojom šatníku ešte nemáte, určite zvážte ich kúpu. Dokážu totiž upútať na prvý pohľad, vytvarovať postavu a dodať vám šmrnc osudovej ženy. Ak sa pýšite dokonalou postavou a nechcete sa zahaľovať do celých plaviek, siahnite po jednodielnych plavkách s hlbokým výstrihom, výrezmi, čipkou alebo šnurovačkou.

2. Jednofarebné plavky v trendy odtieňoch
Sezóna leto 2019 viac nechá vyniknúť samotným farbám. Farbou roka je síce koralová, to však neplatí pri plavkovej móde, kde dizajnéri siahli radšej po výrazných, neónových. Tieto neprehliadnuteľné letné farby sršia pozitívnou energiou a vytvárajú príjemnú dovolenkovú atmosféru. Trendom naďalej ostáva aj telová, ktorá na opálenej pokožke vyzerá priam dokonalo.

3. Spodné diely s vysokým pásom

Ak máte rady retro vzhľad a túžite sa na pláži cítiť ako filmová hviezda 50tych rokov, zvoľte spodný diel plaviek s vysokým pásom. Tomuto strihu prepadli aj svetové celebrity ako napríklad Kim Kardashian a Taylor Swift.

4. Veľmi ženské prvky
Milujete romantické detaily? Máme pre vás dobrú správu! Túto sezónu nájdete v obchodoch množstvo plaviek s kvetinovou potlačou, čipkou či dokonca volánmi. A tak sa aj na pláži budete môcť cítiť ako princezná.

5. Viazania, šnúrky, pásy

Sú vám kvetinky a volániky cudzie a chcete naopak pôsobiť zmyselne? Oblečte si zavinovacie plavky čiernej farby so šnúrami a oviňte si ich okolo tela a zaviažte, ako to najviac vyhovuje vám. 

6. Dlhé rukávy
Toto je pre mnohých asi najzvláštnejší trend tohto roka, ale ak sa nebojíte experimentovať, vyskúšajte a určite neoľutujete! V celých plavkách s dlhými rukávmi budete pri bazéne neprehliadnuteľná a navyše vám nádherne vytvarujú postavu. Nebude to asi práve kúsok na opaľovanie, ale určite v ňom zažiarite na letnej párty alebo na festivale.

Ak vás nič z aktuálnych trendov neupútalo, nevadí. Stále sú v móde aj orientálne a geometrické potlače, klasické bikiny s vysokým krojením či háčkované plavky. Dôležité je, aby ste sa v nich cítili dobre a užili si letné p
očasie. Širokú ponuku plaviek ponúka aj britská značka F&F. Tohtoročná kolekcia je inšpirovaná viacerými spomínaným módnymi trendmi a zároveň je dostupná za veľmi prijateľnú cenu, takže si ich môžete vyskúšať hneď niekoľko.