S čistou hlavou

Tiež milujete pri svojich rituáloch peeling celého tela a pocit čistoty, ktorý prináša? Potom sa rozhodne nezaobídete bez peelingu určeného pre vlasovú pokožku. Scalp therapyz radu reNeuje nielen osviežujúcim produktom, ktorý zanechá vaše vlasy a pokožku hlavy krásne čisté, ale je aj ideálnym spoločníkom pre tých, ktorých trápia lupiny alebo ľahká seborea.

Scalp therapyje jemný peeling, ktorý pomocou prášku z bambusových stoniek odstraňuje toxické nánosy z vonkajšieho prostredia a odumreté kožné bunky, čím napomáha rastu nových, zdravých buniek. Patentovaná zmes rastlinných výťažkov a esenciálnych olejov Phyto Colour Complex ™ zintenzívňuje odtieň vašej farby, jej životnosť a trvanlivosť.

Pocit neuveriteľnej čistoty umocňujú čisté esenciálne oleje z mäty roľnej, mäty piepornej a vanilky.

Ako na ne? Vlasy si umyte, ako ste zvyknutá a pri druhom umývaní pridajte do rozpenených vlasov k pokožke štedrú dávku peelingu. Masírujte celú pokožku hlavy – nebojte si masáž užiť a venovať jej aj niekoľko minút. Peeling bude mať čas odstrániť odumreté bunky a vy si to náležite užijete. Čistá a prekrvená pokožka je ideálnym prostredím pre rast zdravých a krásnych vlasov. Vlasy potom opláchnite, použite kondicionér a užívajte si pocitu nádherne čistej hlavy.
Peeling si doprajte raz týždenne alebo kedykoľvek, keď máte pocit, že sa bez neho už dlhšie nezaobídete.

reNeu scalp therapy

Jemný peeling vlasovej pokožky odstraňuje nánosy a zvyšky, čím pokožku hlavy obnovuje a oživuje.

Čím je jeho receptúra unikátna?

  • Phyto Colour Complex: rastlinné výťažky obnovujú prirodzené zdravie a lesk, zintenzívňujú farebný odtieň a predlžujú životnosť farby,
  • výťažky z listov vavrínu (Laurus Nobilis) pomáhajú čistiť a osviežovať pokožku hlavy,
  • mätový esenciálny olej (Mentha Arvensis) prekrvuje pokožku hlavy. Obohacuje kožné bunky a folikuly a napomáha odstraňovať toxíny a oxid uhličitý,
  • výťažok z levandule upokojuje pokožku a podporuje zdravie buniek,
  • olej z hroznových jadier (Vitis Vinifera) vďaka vysokému obsahu kyseliny linoleovej úžasne hydratuje.

 

100 ml, DPC 30,00 €