A aké budú vaše Vianoce s Paul Mitchell®?

Vianoce – čas okúzliť, zažiariť, poďakovať. Urobte to s darčekovými balíčkami John Paul Mitchell Systems® a venujte svojim najbližším to najkrajšie. Nádherné vlasy.

ELEGANTNÉ?

Kto by nechcel pod stromčekom nájsť elegantný darčekový balíček kultovej značky Paul Mitchell®? Podeľte sa o radosť z krásnych a ošetrovaných vlasov so svojimi najbližšími. Na výber sú darčekové kazety všetkých radov – pre jemné vlasy, farbené, kučeravé aj blond. Stačí si vybrať!

FAREBNÉ!

Tea Tree the experience, tri jedinečné kombinácie účinných látok, ktoré sa prispôsobia potrebám vašich vlasov a prinesú zážitok pre vaše zmysly. S nádherne farebnými darčekovými kazetami ohromíte milovníčky prírody a farieb.

ZMYSELNE VOŇAVÉ…

Aloha! Vôňa divého zázvoru Awapuhi je nezabudnuteľná. Tieto Vianoce prichádzajú s limitovanou edíciou parfumu, ktorú nájdete v nádherných darčekových kazetách Awapuhi Wild Ginger®. Darujte neodolateľnú vôňu a nádherne hebké vlasy.

MUŽNÉ.

Našťastie je za nami ďaleko doba, kedy sa muži museli hanbiť za starostlivosť o seba. Nadeľte tomu svojmu pod stromček značku MITCH® – stačí si vybrať, či chce darčekovú kazetu s hĺbkovo čistiacim šampónom Heavy Hitter alebo s Double Hitter – šampónom a kondicionérom v jednom.