Asymetria a volány. Toto sú hity tohtoročnej letnej sezóny!

Svieže, farebné a inšpiratívne. Také sú trendy letnej sezóny 2018. Do popredia sa dostávajú volány zdôrazňujúce ženskosť a nápadné modely  asymetrických strihov.

Letu vládne asymetria

Jedným z módnych hitov tohtoročného leta je asymetria. Aj keď sa tento trend zdá byť niekomu trochu divoký, asymetrické strihy pristanú snáď každému typu ženy.

Ak teda chcete byť IN, kúpte si túto jar aspoň jedny asymetrické šaty, sukňu alebo vrchný diel oblečenia. Návrhári si asymetriu zamilovali najmä pre jej rafinovanosť a nevyspytateľnosť.

Ak sa v móde bojíte odviazať, ale napriek tomu chcete ísť s dobou, vyskúšajte asymetrické topy. Na prvý pohľad vyzerajú nenápadne, ale keď si k nim oblečiete slim džínsy alebo naopak nohavice širšieho strihu budete vyzerať trendy a štýlovo. Veľmi obľúbeným kúskom sú tzv. of shoulder šaty, alebo košele, ktoré sú nádherným letným kúskom.

Volány volajú

K horúcim trendom leta patria jednoznačne volány! Ak ste si doteraz mysleli, že načačkané volániky sú dávno prežitý gýč, neunáhlite sa s úsudkom. Tento nesmierne ženský trend  zohráva v súčasných kolekciách naozaj významnú úlohu. Objavuje sa nielen na šatách, blúzkach,ale aj topoch, či sukniach. Volány môžete kombinovať s teniskami alebo si môžete zachovať jemnú ženskosť a zvoliť si elegantnejšiu obuv. Je to len na Vás!

 

Galéria: La Femme, Twinset, zanela.sk, , cellbes.sk