Dr. Oetker prináša jedinečné novinky v duchu aktuálnych trendov

Príprava koláčov, dezertov a akýchkoľvek sladkých jedál neustále podlieha novým módnym vlnám. V súčasnosti ľudia viac inklinujú k celozrnným výrobkom, produktom bez gluténu, či bez pridaného cukru. Spoločnosť Dr. Oetker tieto trendy sleduje a prináša do domácností jedinečné produkty, ktoré uľahčia život všetkým gazdinkám i moderným ženám. Aktuálne novinky zahŕňajú produkty, ktoré slúžia ako pomocníci pri pečení a zdobení koláčov a pri príprave rýchlych a chutných snackov. Všetko v duchu filozofie: „Kvalita je najlepší recept“.

Pre energiu a vitalitu do vášho dňa

Začiatok roka je pre mnohé z nás obdobím, kedy chceme odľahčiť organizmus od ťažkých jedál, ktoré sme si dopriali počas sviatkov. Vynikajúcou voľbou je novinka od Dr. Oetker Bezgluténová Ryžová kaša Natural – Chia. Bude pre vás rýchlou alternatívou raňajok alebo snacku kdekoľvek naň dostanete chuť: doma, v kancelárií alebo na cestách. Dodá vám energiu a vitalitu do všedného dňa. Novinka bez pridaného cukru rozširuje ponuku ryžových kaší obohatením o „superpotravinu“ semienka Chia. Pripravíte ju veľmi ľahko iba zamiešaním s horúcou vodou a dochutiť si ju môžete podľa vlastnej fantázie napríklad ovocím, medom, vanilkou či orechmi.

Celozrnné múčniky plné poctivej chuti

Dr. Oetker teraz prináša originálne svetoznáme múčniky s modernou prípravou v podobe dvoch noviniek – Celozrnný banánový chlebíček           Dr. OetkerCelozrnný mrkvový koláč Dr. Oetker. Moderné celozrnné múčniky s nezameniteľnou plnou chuťou poctivej receptúry majú jednoduchú prípravu. Šťavnatý banánový chlebíček s celozrnnou múkou, trstinovým cukrom obsahuje navyše čokoládové vločky a prírodnú vanilkovú arómu, takže koláčik bude nielen skvele chutiť, ale aj dobre vyzerať.

Šťavnatý celozrnný mrkvový koláč je zase ozvláštnený ľanovými semienkami a chuťou i vôňou prvotriedneho korenia, akými sú škorica, aníz, klinčeky, koriander či fenikel, ktoré pri príprave rozvoňajú celú vašu domácnosť.

Ligotavý zlatý a strieborný poklad

Pečenie koláčikov sa v súčasnosti stáva čoraz viac i módnou záležitosťou. Okrem toho, aby koláče skvele chutili chceme, aby aj krásne vyzerali. Punc dokonalosti a nádych elegancie vašim koláčikom a tortám dodajú gélové tubičky na zdobenie od Dr. Oetker. Tubička gélová strieborná Dr. Oetker Tubička gélová zlatá Dr. Oetker sú novinkami v jedinečných farbách zlatej a striebornej, ktoré sú praktickou pomôckou na zdobenie tort a zákuskov. Tubičky sa výborne držia v ruke, majú tenké zakončenie, a preto sa s nimi ľahko zdobí, píše i kreslí. Navyše sa neroztekajú a prácu s nimi ľahko zvládnu aj deti, ktoré budú nadšené.

Ľahké a lahodné smotanové náplne

Lahodné náplne s kúskami ovocia a plné ovocnej chuti –  Jahodová smotanová náplň Dr. Oetker Malinová smotanová náplň Dr. Oetker majú všestranné využitie v kuchyni každej gazdinky. Krásne držia tvar, takže nimi ľahko dozdobíte svieže torty, cupcakes či zákusky. Výborne sa hodia aj na sladké jedlá ako palacinky a lievance, či ako ľahký dezert s čerstvým ovocím.

Súťaž:

Ktoré náplne z radu Dr. Oetker, sa dajú poľahky použiť pri príprave cupcakes či zákuskov?

Svoje odpovede môžete posielať mailom na adresu redakcia@vkocke.sk až do 27. apríla  2018. Ako predmet správy použite “súťaž – Dr. Oetker

Súťažíte o:

Päť z vás získa balíček obsahujúci produkty od firmy Dr. Oetker.

Výhercov kontaktujeme e-mailom, alebo telefonicky v prípade, že uvedú tento kontakt do svojej odpovede.

Všeobecné súťažné podmienky
Súťaže sa môžu zúčastniť len osoby staršie ako 18 rokov. Podmienkou súťaže je odoslať správnu odpoveď e-mailom na adresu redakcie (redakcia@vkocke.sk) v čase realizácie súťaže. Súťažiaci sa stáva účastníkom súťaže po splnení tejto podmienky. Vyžrebovanie výhercu súťaže sa bude realizovať do troch dní po ukončení súťaže, ak nebude oznámené inak. Do žrebovania budú zaradení len tí súťažiaci, ktorí odošlú v stanovenom čase správnu odpoveď a spĺňajú podmienky uvedené v týchto pravidlách. Výhercovia budú kontaktovaní mailom. Účastníci tejto súťaže sa jej zúčastňujú s vedomím, že nemôžu požadovať výhru v inom rozsahu okrem rozsahu, aký určí usporiadateľ. Účastníci tejto súťaže sú si súčasne vedomí toho, že v zmysle § 845 Občianskeho zákonníka č. 40/1964 Zb. v platnom znení nemožno výhry vymáhať a to ani prostredníctvom súdu. V prípade tlačovej chyby o tejto súťaži usporiadateľ za toto nenesie zodpovednosť. Ak je výherca neplnoletý, bude automaticky diskvalifikovaný. Výhry budú odovzdané len tým vyžrebovaným účastníkom súťaže, ktorí dodržia pravidlá tejto súťaže, splnia podmienky v nich stanovené a ich nárok bude usporiadateľom potvrdený. Výhru odovzdá usporiadateľ alebo ním poverená osoba. V prípade sporu o platnosti nároku na výhru vloženú do tejto súťaže je rozhodujúce rozhodnutie usporiadateľa. Usporiadateľ bude výhercu kontaktovať prostredníctvom e-mailovej správy. Vecné výhry budú jednotlivým výhercom odovzdané osobne alebo zasielané poštou resp. zásielkovou službou na adresu, ktorú uvedú. Pred odovzdaním výhier sa osoba preberajúca výhru musí preukázať osobným dokladom. V prípade, že si výherca výhru neprevezme alebo nepreukáže splnenie podmienok na odovzdanie výhry do 14 dní od prvého informovania o výhre Usporiadateľom, výhra prepadá v prospech usporiadateľa. Účastník zapojením sa do tejto súťaže dáva usporiadateľovi v zmysle zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení súhlas na spracovanie svojich osobných údajov pre potreby tejto súťaže v zmysle § 65 zákona č. 610/2003 Z.z. o elektronických komunikáciách súhlas na volanie alebo zasielanie SMS na číslo telefónu poskytnuté v registračnom formulári na účely priameho marketingu. V prípade výhry dáva účastník súťaže súhlas so zverejnením celého mena a obce na www.vkocke.sk, prípadne aj na facebookovskej stránke. Usporiadateľ si vyhradzuje právo na zmenu pravidiel. Účasťou v tejto súťaži vyjadrujú jej účastníci súhlas s pravidlami tejto súťaže a s ich záväznosťou