Valentínske tipy, ktorými nič nepokazíte

Deň zamilovaných sa blíži. Premýšľate čím obdarovať tento rok svoju polovičku? Prinášame vám pár nápadov čím obdarovať svojich milovaných. 

Kvety potešia za každých okolností

Darovanie kvetov je predovšetkým o krásnom okamihu. Práve vtedy znejú tie najkrajšie slová alebo sa v nás prebúdzajú úprimné city. Kvety.sk Vám umožňuje byť si s niekym blízky na diaľku, potešiť ho a pripraviť mu prekvapenie i na Valentína. Bohaté aranžmány rôznych farieb vytvárajú vždy tú pravú a neopakovateľnú atmosféru plnú lásky. Aranžéri Kvety.sk každoročne pre svojich zákazníkov pripravujú ponuku romantických kytíc a aranžmánov podľa najaktuálnejších svetových trendov. Online donáška kvetov a darčekov na Slovensku i do zahraničia www.kvety.sk.

Krásopis vášho milovaného isto dostane  

Chcete obdarovať kreatívnu dušu alebo niekoho, kto by si rád oddýchol a vypustil paru pri jednoduchom ale esteticky pútavom hobby? Žiadny darček nie je vhodnejší ako kaligrafický set Herlitz, ktorý v sebe spája kaligrafické pero s hrotmi rôznych hrúbok a pracovný zošit, podľa ktorého sa umenie krasopisu zvládne naučiť naozaj každý. Kaligrafia si naše srdcia získala aj štúdiami, podľa ktorých má rovnaké terapeutické účinky ako meditácia.

Kaligrafická knižka Herlitz sa predáva za 2,99 EUR a základná kaligrafická sada Herlitz za 7,99 EUR.

Kúpeľ s bohatou penou a príjemnou vôňou

Barnängen Midsommar Glow sprchovací gél, pena do kúpeľa (5,99 EUR) i telový olej (9,99 EUR/150 ml) obsahujú jemný kvetinový olej, čím nielen vynárajú spomienky na dávne švédske letné slávnosti, ale zároveň dodávajú pokožke ochrannú hydratáciu.

 Večera, masáž alebo pobyt v kúpeľoch je na nezaplatenie

Večera, keď je v luxusnom alebo netradičnom prevedení, vôbec nemusí byť valentínske klišé. Romantická atmosféra bratislavského Starého mesta v kombinácii s prechádzkou pri nábreží Dunaja a 3-chodovou večerou v Nobile restaurant je tou správnou voľbou. Čakajú vás čerstvé suroviny z neďalekej farmy v kaukazskom štýle, napríklad bravčová panenka sous-vide, zemiakový gratin s dubákovou omáčkou (29, 90 eura pre dve osoby). Alebo romantická 3-chodová večera a relax v kúpeľoch Zelená žaba v Trenčianskych Tepliciach, odkiaľ si môžete na dve hodiny odskočiť aj do saunového sveta (na ZľavaDňa.sk za 39,90 eura). 

Čím viac môžete potešiť svoju lásku ako 100-minútovou masážou a procedúrami v karibskom štýle? Doprajte si napríklad jemný peeling tváre s handmade kokosovým alebo grapefruitovým peelingom, rozžiarujúca pleťová maska s práškom z karibských perál a s morskými riasami či masáž tváre a dekoltu luxusným olejom s kúskami zlata, to všetko v Ayurasan massages & relax v Bratislave (na ZľavaDňa.sk za 36,90 eura). 

Alebo tu jednoducho všetko nechajte a doprajte si oddych v kúpeľnom meste Piešťany na nábreží Váhu v trojhviezdičkovom hoteli Magnólia s raňajkami i večerou pri sviečkach, procedúrami, vírivkou, voľným vstupom do bazéna či príjemným posedením pri káve či dezerte. Valentínsky pobyt pre dve osoby na ZľavaDňa.sk už od 99 eur.

Nadýchaný čokoládový sen, ktorý opantá vaše zmysly 

Aká delikatesa sa hodí lepšie na sviatok zamilovaných ako dezert priamo z mekky lásky z Francúzska? Mousse au Chocolat od Dr. Oetker je nadýchaná čokoládová pena, ktorá poteší každého milovníka sýtej a výraznej chuti kakaa. Pripravíte ho veľmi rýchlo vyšľahaním obsahu balenia iba s mliekom a necháte tuhnúť v chladničke 2 hodiny. Jednoduchý recept na sladké a úspech máte zaručený. Odporúčaná maloobchodná cena Mousse au Chocolat (50g): 0,79€ – 0,89€

 Vezmite svoju polovičku do kina

Cinema City Slovensko pripravuje pre fanúšikov filmovej ságy Päťdesiat odtieňov vzrušujúci bozk na rozlúčku: nočný maratón všetkých troch dielov. Už 7. februára (streda) môžete v kinách Cinema City na vlastnej koži pocítiť Päťdesiat odtieňov sivej, Päťdesiat odtieňov temnoty a predpremiérového filmu Päťdesiat odtieňov slobody. Lístky na túto predohru k sviatku zamilovaných sú stále v predaji na http://cinemacity.sk/showFeatInfo?featureCode=2644S2R.

Plánujte spoločne

Čo môže byť krajšie ako splodiť na Valentína potomka? Aby ste si zvýšili šance je na trhu INOFOLIC (38 EUR/60 vrecúškové balenie), ktorý je výživovým doplnkom vytvoreným špeciálne pre potreby ženy. Unikátne spojenie vzácneho a mimoriadne potrebného vitamínu myo-inozitolu a kyseliny listovej. Pre muža je určený a špeciálne zostavený výživový doplnok Folandrol (20 EUR). Muži, túžiaci po potomkovi, by si mali sledovať prísun antioxidantov a inozitolu, ktoré vo vhodnej kombinácii prispievajú k správnej tvorbe spermií a ich zreniu.

Darujte svojej polovičke  “Koketný podväzok”

Slovenská značka BEPON opäť prekvapuje hviezdnou limitovanou kolekciou. Po vyšperkovaných pančuškách je tu zvodná, zmyselná  a sexi kolekcia, ktorú exkluzívne navrhla modelka Simona Krainová! Darujte svojej polovičke 20 DEN dámske pančuchové nohavice „Koketný podväzok“ so vzorom vytvárajucim efekt hravých podäzkov a s unikátnym ažúrovým detailom za 16,99 EUR. www.bepon.sk

Náramkom nič nepokazíte

Ochranný a jemne tajomný červený náramok, dvakrát obtočený so zlatým zapínaním, presne taký je červeno-zlatý náramok s Ómom od Born in Barcelona. Cena 150 eur

Luxus a elegancia v jednom očarí  každú ženu 

Ladné ženské línie a žiarivá čistota bielej farby sa spájajú v špeciálnej edícii elegantného plniaceho pera Pelikan Souverän M605 White Transparent. Či už bude jeho majiteľka podpisovať zmluvy, písať si poznámky alebo komponovať knihu, žiadny iný nástroj jej nedodá vačší image kreatívneho šarmu ako v Nemecku ručne vyrábané luxusné plniace pero so zlatým hrotom a storočnou tradíciou. Pelikan Souverän White Transparent sa predáva nielen ako plniace pero, ale aj guľôčkové od 285 EUR  v Boutiqueshope v bratislavskom OC Cubicon.

Luxusné písanie očarí nejedného muža

Nič tak nepovie o mužovi, že má štýl a schopné ruky ako písanie plniacim perom. Jedinečná limitovaná edícia plniacich pier nemeckej výroby Pelikan Souverän Ocen Swirl je inšpirovaná morskými hlbinami a bez pochýb dodá nevídanú auru hĺbky. Každé pero z tejto limitovanej edície je jedinečné, podobne ako jeho majiteľ, a má zlatý hrot, ktorý je dokonalým nástrojom na písanie ľúbostných listov.

Pelikan Souverän M805 Ocean Swirl sa predáva za 515 EUR v Boutiqueshope v bratislavskom OC Cubicon.

Pastelová elegancia 

Dokonale elegantné pero, ktoré sa stane ozdobou každej dámskej ruky alebo kabelky. To je Pelikan Jazz. K dispozícii sú rôzne verzie v obľúbených módnych farbách, z ktorých si každá slečna i dáma bude vedieť vybrať dokonale sediaci odtieň korešpondujúci s najnovšími módnymi trendmi.

Pelikan Jazz sa predáva za 7,99 EUR.

Pre detskú tvorivú dušičku

Čo viac poteší tvorivú a nespútanú detskú dušu než možnosť stať sa na chvíľu umelcom a majstrom farieb. Kresliace dieťa je potechou a balzamom na dušu každého rodiča. O to viac, ak kreslí voskovkami, ktoré mu pomôžu rozvíjať svaly jemnej motoriky. Tie hrajú podľa vedcov a pedagógov významnú úlohu v rozvoji písania, čítania a ovplyvňujú celoživotné akademické úspechy malých umelcov.

Pelikan griffix® voskovky sa predávajú za 7,99 EUR a voskovky v tvare myšiek, určené pre najmenších umelcov, sa predávajú za 4,99 EUR.