Počas menštruácie už nemusíte trpieť! Toto vám pomôže do 15 minút!

Pozná to nejedna žena – každý mesiac pár dní nepríjemných bolestí a kŕčov, ktoré dokážu vyradiť z bežného života. Najlepšie ani nevyliezť z postele, to si však môže dovoliť len máloktorá z nás, lebo kolotoč pracovných povinností je neúprosný.

Vedeli ste, že bolesť a kŕče počas menštruácie sú spájané s hladinou prostaglandínov – ženy s ich vyššou hladinou trpia silnejšími kŕčmi ako tie ostatné? Silnejšie menštruačné bolesti pociťujú aj ženy s užším kanálom kŕčka maternice, práve preto bolestivá menštruácia často mizne po prvom pôrode. Nie je to však pravidlo a niektoré ženy si každý mesiac vytrpia naozaj viac než dosť. Patríte medzi ne aj vy? Nemusíte!

Pri bolestivej menštruácii pomáhajú lieky uvoľňujúce kŕče a bolesť, tzv. spazmolytiká. Takým je aj liek Buscopan 10 mg obalené tablety s účinnou látkou butylskopolamíniumbromid, ktorý kúpite v lekárni bez receptu. Úľavu pocítite už do 15 minút od užitia lieku. Pôsobí na hladké svaly v brušnej a panvovej oblasti, nezaťažuje celý organizmus, neprechádza do krvi a do centrálneho nervového systému.

Odporúčaná cena 10-tabletového balenia lieku je 4,50 €; 20-tabletového balenia lieku je 5,25 €.

www.buscopan10tbl.sk