Chutní Taliani

43  talianskych podnikateľov, manažérov a šéfkuchárov, ktorí žijú na Slovensku, odhalilo svoje rodinné  kulinárske tajomstvá.   V knihe Chute Talianska predstavujú najtradičnejšie recepty známe aj u nás, ale aj recepty špecifické pre niektoré regióny a aj také, ktoré sú rodinným tajomstvom.

Túto publikáciu vydala Taliansko-Slovenská obchodná komora pri príležitosti 20. výročia svojho vzniku. Okrem iného obsahuje aj profily jednotlivých autorov. Jedinečnosť knihy spočíva v širokej škále receptov. Ochutnáte taliansku klasiku – lasagne, pizzu, risotto, tiramisu, ale aj jedlá typické pre niektoré regióny, ako je cjarson, frico tenero, passatelli či lolli che favi. Gastronomickou cestou po Taliansku spoznáte 26 prvých chodov pripravených z rôznych ingrediencií, 14 hlavných chodov z mäsa, rýb či zeleniny, 15 dezertov.

Chute Talianska – recepty Talianov žijúcich na Slovensku je kniha, ktorú sa oplatí mať vždy poruke. Vďaka nej je radosť pripravovať chutné jedlá pre rodinu a priateľov a spolu tak budete môcť zažiť kúsok talianskej kulinárskej tradície.

Cena knihy: 11,50 €
Knihu si môžete zakúpiť osobne, alebo aj na dobierku na adrese:
Taliansko-Slovenská obchodná komora, Michalska 7, 811 01 Bratislava
Tel.: 0915 495 548
https://www.facebook.com/camitslovakia