Klasika s kovovým dizajnom a najväčším 3,2 palcovým displejom na našom trhu

Maxcom MM320 je mobilný telefón určený pre užívateľov, ktorí si chcú uľahčiť každodennú komunikáciu. Toto zariadenie síce neoplýva najnovšími technológiami, ale ponúka všetko dôležité, čo by mal mobilný telefón obsahovať. Jeho najväčšou prednosťou je obrovský, na čítanie prispôsobený 3,2 palcový displej, ktorý je takmer taký veľký, ako vizitka alebo kreditná karta.

Aj preto si veľkosť písmen dokážete prispôsobiť tak, ako potrebujete – od veľkosti 18, čo je štandardná veľkosť písmen v novinách a časopisoch, až po veľkosť 30, ktorá ponúka dvojnásobne väčšie, až 4 mm vysoké písmená. S takýmito veľkými písmenami už ani nebudete musieť použiť okuliare, aby ste zistili kto vám volá. Tlačidlá klávesnice sú široké až 1,8 cm čo vám umožní pohodlné ovládanie telefónu a vytáčanie jedným prstom.

Telefón je vyrobený z kvalitných materiálov a obopína ho kovový kryt pre vyššiu odolnosť. Nechýba ani podpora microSD kariet, Bluetooth, GPRS a WAP. Maxcom MM320 disponuje pamäťou až pre 150 telefónnych čísel, 100 SMS a 50 MMS správ. Vhod zaiste príde aj fotoaparát s rozlíšením 2 Mpx, ktorému nechýba ani LED blesk slúžiaci aj ako núdzové svietidlo. V telefóne nájdete užitočné funkcie ako sú handsfree, organizátor, budík, kalkulačka, kalendár, záznam zvuku a rádio. Poteší taktiež 1000 mAh batéria, ktorá zaručuje pohotovostnú dobu až 12,5 dňa a dobu hovoru až 5 hodín.

Maxcom:

Maxcom je rýchlo rozvíjajúca sa spoločnosť zaoberajúca sa výrobou a neustálym rozvojom telekomunikačných zariadení, ako sú mobilné telefóny GSM, pevné a bezdrôtové telefóny, vysielačky Personal Mobile Radios a satelitné navigačné zariadenia GPS. Vďaka vysokej odbornosti a dlhoročným skúsenostiam v elektronickom a IT priemysle, dokáže Maxcom splniť vysoké očakávania svojich zákazníkov. V súčasnosti Maxcom ponúka 32 modelov mobilných telefónov v 4 triedach: komfortné, klasické, odolné a smartfóny. Telefóny Maxcom získate nielen v predajniach všetkých slovenských operátorov ale aj v predajniach NAY a na internete.