Novinka od firmy Henkel – „francúzsky parfém medzi avivážami“ – Silan Suprême.

Naša bielizeň si zaslúži dotyk luxusu. Odmení sa nám dokonalou sviežosťou, vôňou a jemným pohladením. Budeme sa v ňom cítiť jednoducho úžasne. Silan je na trhu s novým radom produktov Suprême, inšpirovaných vôňou kvalitných francúzskych parfémov. Dokonalú hladkosť materiálu zabezpečí špeciálna technológia, ktorá priam majstrovsky vyhladí vašu bielizeň. O jemnosť a hebkosť sa zase postará jedinečná krémová receptúra s obsahom milióna zjemňujúcich čiastočiek.

Nechať sa rozmaznávať po francúzsky môžete so Silanom Suprême hneď trikrát a za každým inak. K dispozícii sú vám varianty:

Romance – pre všetky zvodkyne. Ružový Silan Suprême Romance vás prenesie do romantických uličiek Paríža – mesta lásky v čase, kedy rozkvitá. Váš šatník ovládne rafinovaná kvetinová vôňa, inšpirovaná radom francúzskych parfémov. Kombinácia arómy krémovej ruže, santalového dreva a pyžma vás omámi a vy sa romanticky zamilujete do vône svojho šatníka.

Glamour – pre milovníčky luxusu. Zlaté balenie v sebe ukrýva vôňu skutočného luxusu, ktorý si zväčša nemôžeme dovoliť, iba po ňom túžime. Teraz ale svojou nenahraditeľnou vôňou môže ovládnuť váš šatník. Kombinácia originálnej kvetinovo-drevinovej vône, posilnená o arómu drahých francúzskych parfémov a doplnená sviežosťou sicílskeho pomaranča i kalábrijského bergamotu ulahodí aj tej najnáročnejšej dáme.

Passion – pre vášnivé dámy. Už samotný fialový dizajn napovie, že je určený pre milovníčky plných vôní, ktoré s vášňou opantajú váš šatník. Silan Suprême Passion snúbi  vône moderných, no zároveň klasických francúzskych parfumov. Strhujúca, vášnivá kombinácia arómy dreva, jazmínu, čerstvých kvetov a nesmrteľnej ruže si vás jednoducho získa.

Súťažná otázka : 

Akou vôňou sú inšpirované nové varianty Silan Suprême?

Svoje odpovede môžete posielať mailom na adresu redakcia@vkocke.sk až do 5. mája 2017. Ako predmet správy použite “súťaž – Silan Suprême?

Súťažíte o:

Piati z vás získajú Silan Suprême.

Výhercov kontaktujeme e-mailom, alebo telefonicky v prípade, že uvedú tento kontakt do svojej odpovede.

Všeobecné súťažné podmienky
Súťaže sa môžu zúčastniť len osoby staršie ako 18 rokov. Podmienkou súťaže je odoslať správnu odpoveď e-mailom na adresu redakcie (redakcia@vkocke.sk) v čase realizácie súťaže. Súťažiaci sa stáva účastníkom súťaže po splnení tejto podmienky. Vyžrebovanie výhercu súťaže sa bude realizovať do troch dní po ukončení súťaže, ak nebude oznámené inak. Do žrebovania budú zaradení len tí súťažiaci, ktorí odošlú v stanovenom čase správnu odpoveď a spĺňajú podmienky uvedené v týchto pravidlách. Výhercovia budú kontaktovaní mailom. Účastníci tejto súťaže sa jej zúčastňujú s vedomím, že nemôžu požadovať výhru v inom rozsahu okrem rozsahu, aký určí usporiadateľ. Účastníci tejto súťaže sú si súčasne vedomí toho, že v zmysle § 845 Občianskeho zákonníka č. 40/1964 Zb. v platnom znení nemožno výhry vymáhať a to ani prostredníctvom súdu. V prípade tlačovej chyby o tejto súťaži usporiadateľ za toto nenesie zodpovednosť. Ak je výherca neplnoletý, bude automaticky diskvalifikovaný. Výhry budú odovzdané len tým vyžrebovaným účastníkom súťaže, ktorí dodržia pravidlá tejto súťaže, splnia podmienky v nich stanovené a ich nárok bude usporiadateľom potvrdený. Výhru odovzdá usporiadateľ alebo ním poverená osoba. V prípade sporu o platnosti nároku na výhru vloženú do tejto súťaže je rozhodujúce rozhodnutie usporiadateľa. Usporiadateľ bude výhercu kontaktovať prostredníctvom e-mailovej správy. Vecné výhry budú jednotlivým výhercom odovzdané osobne alebo zasielané poštou resp. zásielkovou službou na adresu, ktorú uvedú. Pred odovzdaním výhier sa osoba preberajúca výhru musí preukázať osobným dokladom. V prípade, že si výherca výhru neprevezme alebo nepreukáže splnenie podmienok na odovzdanie výhry do 14 dní od prvého informovania o výhre Usporiadateľom, výhra prepadá v prospech usporiadateľa. Účastník zapojením sa do tejto súťaže dáva usporiadateľovi v zmysle zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v platnom znení súhlas na spracovanie svojich osobných údajov pre potreby tejto súťaže v zmysle § 65 zákona č. 610/2003 Z.z. o elektronických komunikáciách súhlas na volanie alebo zasielanie SMS na číslo telefónu poskytnuté v registračnom formulári na účely priameho marketingu. V prípade výhry dáva účastník súťaže súhlas so zverejnením celého mena a obce na www.vkocke.sk, prípadne aj na facebookovskej stránke. Usporiadateľ si vyhradzuje právo na zmenu pravidiel. Účasťou v tejto súťaži vyjadrujú jej účastníci súhlas s pravidlami tejto súťaže a s ich záväznosťou.