Sexi na Valentína môže by každá z nás

Sexi spodná bielizeň k sviatku zamilovaných jednoducho patrí a nemusí byť výsadou len tých z nás, ktoré sa pýšia dokonalými mierami. Značka Triola, ktorá sa šije v susedných Čechách, myslí na všetky ženy túžiace vyzerať príťažlivo. Preto si z ich ponuky vyberie naozaj každá!

V jej ponuke totiž nájdete modely  s veľkosťou košíkov až do H a I a je len tak na vás, či uprednostníte skôr jednoduchšie modely alebo siahnete po metalických odtieňoch či romantickej čipke v ružovej alebo čiernej farbe. Nezabudnite však, že najviac sexi modely sú tie, v ktorých sa cítite zároveň pohodlne J Viac sexi modelov pre každú z nás nájdete na www.triola.sk.

TIP: Ak chcete na Valentína potešiť seba i svoju polovičku, siahnite po modeloch Charme. Celovystužená podpresenka z luxusnej čipky s metalickým efektom s košíčkami veľkostí B75 – G75 upevní poprsie v optimálnej výške a zafixuje ho na stred, vďaka čomu vyčarí zvodný dekolt. Doplniť ju môžete nohavičkami Charme – či už v klasickom strihu alebo brazílskymi nohavičkami, ktoré sa vďaka čipke na zadnom diele dokonale prispôsobia postave a nezarezávajú sa. Kúsky nájdete v oslňujúcom čierno-zlatom i romantickom ružovo-čiernom prevedení.