D-Link zahajuje predaj kamery Omna 180

Spoločnosť D-Link dnes oznámila, že nová kamera Omna™ 180 Cam HD (DSH-C310) je už v online predaji na Apple.com a koncom tohoto mesiaca bude k dispozícii už aj v predajniach Apple na celom svete.

Omna 180 Cam HD, prvá kamera D-Link z rodiny Omna určená pre Apple HomeKit, ponúka používateľom jednoduchý spôsob sledovania domácností, ktorý im zaistí väčší pokoj a bezpečnosť. Pridanie kamery Omna do systému Apple HomeKit umožňuje používateľom, aby „neopustili svoj domov“. Kamera podporuje aj pokročilé zabezpečovacie funkcie s end-to-end šifrovaním a autentizáciou medzi kamerou a iPhonom alebo iPadom. Keď je detekovaná určitá aktivita, dostanú používatelia prostredníctvom aplikácie Apple Home správu na uzamykaciu obrazovku svojho prístroja a môžu sa pozrieť na živý prenos z kamery. Používatelia sa tiež môžu kedykoľvek pripojiť na diaľku ku svojej kamere Omna, aby zistili, čo sa v u nich doma práve deje.

Hlavné vlastnosti D-Link Omna 180 Cam HD (DSH-C310):

Omna je kompatibilná s platformou HomeKit, čo umožňuje používateľom, aby boli „stále doma“. Dokonalý prehľad o všetkom dianí prostredníctvom prístrojov s iOS im umožní zbaviť sa zbytočných starostí. Môžu napríklad dohliadať na dieťa v detskej izbe, skontrolovať stav staršieho príbuzného, ​​pozorovať psa v obývačke alebo zabezpečiť domácnosť pri odchode na dovolenku.1

  • 180-stupňový uhol záberu – Označenie „Omna“ je odvodené z latinského slova „OMNIS“, čo znamená „vševedúcnosť“. Väčšina kamier ponúka objektív s obmedzeným uhlom záberu 130 stupňov, zatiaľ čo unikátne 180-stupňové riešenie D-Link s technológiou pre korekciu skreslenia umožní používateľom vidieť takmer všade a všetko.
  • Dynamické streamovanie videa – Rýchlosť dátového toku sa plynulo prispôsobuje dostupnej šírke pásma s cieľom zaistiť nerušený prenos obrazu.
  • Obojsmerný prenos zvuku – Počúvajte a hovorte pomocou vstavaného mikrofónu a reproduktoru v kamere. Môžete dať o sebe vedieť aj keď práve nie ste doma.
  • Nočné videnie – Pozorujte všetko do vzdialenosti až 5 metrov aj v úplnej tme s infračerveným nočným videním.
  • Detekcia pohybu – Umožňuje odoslať upozornenie a spustiť automatické nahrávanie videa.
  • Lokálne nahrávanie – Nahrávanie videozáznamov pri aktivite priamo na microSD2 kartu s kapacitou až do 128 GB. Záznam si môžete prehrať na diaľku. Lokálne nahrávania na kartu v kamere neobmedzí dátový prenos v počítačovej sieti alebo internete. Všetky funkcie sú k dispozícii bez akýchkoľvek mesačných poplatkov.
  • Elegantný dizajn – Kamera je navrhnutá tak, aby svojim elegantným, nenápadným a štýlovým dizajnom bez problémov splynula s prostredím modernej domácnosti alebo kancelárie.

1 Ovládanie Omna 180 Cam HD mimo domov vyžaduje Apple TV (4. gen. a novší) s tvOS 10.1 a vyšším alebo iPad s iOS 10.1 a vyšším.
2 MicroSD karta nie je súčasťou dodávky.